aekaelakritasanorthosisapoelapollonarisdoksakarmiotissasalaminaomonoiaolympiakosparalimnipafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝα η ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ!

Να η ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ ξεκουράστηκαν και ηρέμησαν από το άκρως απαιτητικό 90λεπτο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού στη χθεσινή μέρα δόθηκε «ελεύθερο» από την τεχνική ηγεσία. Σήμερα, επιστρέφουν άπαντες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», με την προσοχή να είναι στραμμένη στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (18:00).

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, στην ομάδα της Λευκωσίας δεν υπάρχει χρόνος για ιδιαίτερη προετοιμασία για τη μάχη με τους μαυροπράσινους. Ο Γιώργος Δώνης, ασφαλώς, θα μεταφέρει στους παίκτες το τι πρέπει να προσέξουν, αλλά και το τι πρέπει να πράξουν για να επιβληθούν στον αγωνιστικό χώρο, ευελπιστώντας πως εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στο ζητούμενο.

Στον ΑΠΟΕΛ, μέχρι το επόμενο (και τελευταίο) παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Τότεναμ (6/12), καλούνται να δώσουν τρία διαδοχικά ματς στο πρωτάθλημα και προφανώς θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, διευρύνοντας τη δυναμική τους. Η αρχή γίνεται, λοιπόν, με τον Ολυμπιακό και έπονται δύο σερί αναμετρήσεις με τον Ερμή (29/11 στο ΓΣΖ, 2/12 στο ΓΣΠ), μία εκ των οποίων να είναι εξ αναβολής.

Οι αγώνες που έπονται προσφέρουν την ευκαιρία στους γαλαζοκίτρινους να χτίσουν ένα καλό σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων που πιθανόν να τους φέρουν ακόμη πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Σαφώς και δεν πρόκειται για εύκολα 90λεπτα, οπότε οι νίκες δεν θα έλθουν άκοπα, ωστόσο δεν αμφισβητεί κανείς πως πρόκειται για μια ευκαιρία που τους παρουσιάζεται ώστε να διευρυνθεί το σερί επιτυχιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ