aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝα διευρύνει το νικηφόρο σερί

Να διευρύνει το νικηφόρο σερί

Mέσω της επίσημής της ιστοσελίδας, η διοίκηση του Σωματείου του ΑΠΟΕΛ αναφέρεται στον αγώνα της πετοσφαιρικής ομάδας με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΠΟΕΛ θα μεταβεί σήμερα στη Δερύνεια για να φιλοξενηθεί από την τοπική Αναγέννηση στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Ανδρών (20:00).

Η ομάδα μας προέρχεται από τρεις συναπτές νίκες, εκ των οποίων οι δυο σημειώθηκαν σε διάστημα λίγων ημερών (Σαλαμίνα και Ανόρθωση). Οι πετοσφαιριστές του Γιούρι Φιλίποφ βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και πάνε στη Δερύνεια προκειμένου να διευρύνουν το νικηφόρο σερί.

Η προσπάθεια της ομάδας μας προμηνύεται δύσκολη λόγω του ότι θα αντιμετωπίσει έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο, ο οποίος μετρά τρεις διαδοχικές νίκες και παραμένει αήττητος στην έδρα του.

Παρ’ όλα αυτά, οι πετοσφαιριστές του κ. Φιλίποφ παρουσιάζονται έτοιμοι και αισιόδοξοι εν όψει της σημερινής αναμέτρησης.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και άπαντες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ