aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣN. Αλεξάνδρου: Το πρωτοποριακό workshop δείχνει τον δρόμο προς την κορυφή

N. Αλεξάνδρου: Το πρωτοποριακό workshop δείχνει τον δρόμο προς την κορυφή

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ένας άνθρωπος που έχει τον πρωταθλητισμό στο αίμα του έρχεται να δείξει στα νεαρά παιδιά τον δρόμο, αλλά και τα μυστικά που θα τους φέρουν πιο κοντά στον επαγγελματισμό και παράλληλα θα τους οδηγήσουν στην επιτυχία. Ο λόγος για τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου ο οποίος με 11 κατακτήσεις πρωταθλημάτων είναι από τους ποδοσφαιριστές που «δικαιούται» να δίνει συμβουλές στα νεαρά παιδιά. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ ξεκινά ένα πρωτότυπο για την Κύπρο workshop για να βοηθήσει νεαρά παιδιά ηλικίας 13 μέχρι 17 χρόνων, δείχνοντάς τους τον δρόμο της επιτυχίας.

Στις 11 Οκτωβρίου θα γίνει το workshop του Νεκτάριου Αλεξάνδρου με τη συμμετοχή πολλών άλλων καταξιωμένων αθλητών και επαγγελματιών που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Όλοι θα προσπαθήσουν να μεταλαμπαδεύσουν όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι αθλητές για να έχουν την ανέλιξη που θέλουν και να φτάσουν στην κορυφή εκεί που είναι ο στόχος όλων.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Κωνσταντίνος Λαΐφης, Πιέρος Σωτηρίου, Κώστας Αρτυματάς, Νικόλας Ιωάννου, Γρηγόρης Κάστανος, ο Μάρκος Παγδατής που έγραψε ιστορία στο τένις, γυμναστές, διατροφολόγοι αλλά και άλλοι επιστήμονες θα δείξουν στους νεαρούς τα μυστικά του επαγγελματισμού αλλά και το μονοπάτι που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να φτάσουν εκεί που θέλουν.

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy επικοινώνησε με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, ο οποίος μας ανέλυσε το πλάνο του.

Νεκτάριε τι θα επιδιώξεις να μεταφέρεις στους νεαρούς που θα εγγραφούν στο workshop;

Επιδίωξη μου είναι να τους δείξω τόσο εγώ, αλλά και όλοι οι άλλοι που θα είναι μαζί μου στο workshop το μονοπάτι τα μυστικά του πρωταθλητισμού, αλλά και όλα όσα πρέπει να κάνει ένας νεαρός για να φτάσει στον επαγγελματισμό. Αυτό που είναι σημαντικό να καταλάβουν όλοι είναι πως όσο σημαντικό είναι να είσαι καλός παίκτης άλλο τόσο σημαντικό είναι να έχεις σωστή διατροφή, σωστή αποθεραπεία – αποκατάσταση. Όλα αυτά και πολλά άλλα αποτελούν πρακτικούς τρόπους για να τους οδηγήσουν όσο πιο νωρίς στον επαγγελματικό τρόπο σκέψης. Το κύριο μέλημα μας είναι να  ετοιμάσουμε τα παιδιά που θα λάβουν μέρος όσο πιο νωρίς να σκέφτονται επαγγελματικά. Όλα έχουν να κάνουν με συνήθειες που είναι καθοριστικές για το μέλλον».

Θα έχει μόνο ποδοσφαιρικές συμβουλές η τα παιδιά να περιμένουν και κάτι διαφορετικό;

Νομίζω πως ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα στις 11 Οκτωβρίου θα είναι και η ομιλία του Αχιλλέα Αχιλλέως. Ψυχολογία και δύναμη μυαλού θα είναι το θέμα του. θα μας διδάξει πως το μυαλό μπορεί να προετοιμαστεί για να οδηγήσει τον αθλητή στην κορυφή. Ο κ Αχιλλέως βοήθησε τα μέγιστα τον Παύλο Κοντίδη να φτάσει εκεί που είναι τώρα θα μας αναλύσει πρακτικούς τρόπους για αξιοποίηση του μυαλού για να φτάσεις στην επιτυχία και στον επαγγελματισμό».

Ένα πρωτοποριακό και συνάμα ιδιαίτερα ενδιαφέρον  που φιλοδοξεί να βοηθήσει την ανέλιξη των νεαρών παικτών από τα 13 με 17 με έναν ξεχωριστό τρόπο. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και όσοι θέλουν να μάθουν τον δρόμο προς την κορυφή και τις επιτυχίες μπορούν να κάνουν εγγραφή ΕΔΩ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ