aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝ. Αλεξάνδρου: «Δεν έχει δικαίωμα να τα παρατήσει ο ΑΠΟΕΛ»

Ν. Αλεξάνδρου: «Δεν έχει δικαίωμα να τα παρατήσει ο ΑΠΟΕΛ»

Μια ομάδα όπως τον ΑΠΟΕΛ δεν έχει δικαίωμα να τα παρατήσει, ανέφερε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο παλαίμαχοτς ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Όσα δήλωσε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Ο ΑΠΟΕΛ έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Έδειξε από την αρχή να έχει μεγάλη διάθεση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. Έβγαλε τον καλύτερο του εαυτό με αντιδράσεις σωστές και καλό παιχνίδι με ένταση. Στοίχισαν κάποια ατομικά λάθη που σε αυτά τα παιχνίδια παίζουν μεγάλο ρόλο. Θεωρώ ότι αν το ΑΠΟΕΛ έκανε αυτό το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή θα μιλούσαμε πολύ διαφορετικά. Στο ποδόσφαιρο δεν μετρούν τα υποθετικά αλλά τα αποτελέσματα».

Για τη συνέχεια: «Τα κίνητρα είναι εκεί. Θεωρώ ότι δεν έχει δικαίωμα καμία ομάδα σαν τον ΑΠΟΕΛ να τα παρατήσει ποτέ, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν τα κίνητρα της Ευρώπης. Η δεύτερη θέση είναι πολύ σημαντική. Ο ΑΠΟΕΛ το μόνο που μπορεί να σκέφτεται είναι να κερδίσει την Ανόρθωση για να έχει κάποιες πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα. Μένει να δούμε τον επόμενο αγώνα για να δούμε ποια εξέλιξη θα έχουμε».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση έβαλε πολύ δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ φέτος. Η τεχνική ηγεσία πρέπει δει τα προηγούμενα παιχνίδια και να βρει τις λύσεις. Θεωρώ ότι με ένα αγώνα όπως τον προχθεσινό, ο ΑΠΟΕΛ θα είναι πολύ κοντά στη νίκη. Αν ο ΑΠΟΕΛ επαναλάβει ένα παρόμοιο παιχνίδι με λιγότερα αμυντικά λάθη μπορεί να κερδίσει».

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ έφτασε να διεκδικεί το πρωτάθλημα παρά το πολύ κακό ξεκίνημα που είχε στη σεζόν: «Θα τολμήσω να πω ότι πορείες σαν αυτές που έκανε ο ΑΠΟΕΛ φέτος, μόνο ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να πετύχει. Πέτυχε κάτι που φάνταζε τρομερά δύσκολο στην αρχή της χρονιάς και το πέτυχε με ένα εντυπωσιακό τρόπο».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Αυγουστή: «Είναι μια πολύ σωστή κίνηση από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ