aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Mυστήριο με τον Γκάρεθ Μπέιλ

Κατί φαίνεται πως… τρέχει με την κατάσταση του Γκάρεθ Μπέιλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κρατά το μυστήριο χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Kαθώς ο Ουαλός δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης, φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να αντιμετωπίζει και πάλι πρόβλημα τραυματισμού. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι οπι Μαδριλένοι είναι εξαιρετικά φειδωλοί στις πληροφορίες που δίνουν σχετικά με την κατάσταση του Μπέιλ, δεν αποκλείεται όντως κάτι να συμβαίνει στον παίκτη.

Η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ επέστρεψε στις προπονήσεις την Πέμπτη, καθώς είχε ρεπό μετά τη νίκη επί της Ντόρτμουντ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ουαλό μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα. Ωστόσο, από το εσωτερικό της Ρεάλ διαρρέεται ότι δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όμως είναι βέβαιο ότι ο Μπέιλ αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τους Βεστφαλούς. Οι Κόβασιτς, Μαρσέλο, Τεό και Μπενζεμά συνέχισαν το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ