aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Μυρίζει» σίριαλ!

«Μυρίζει» σίριαλ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά τις 15 Ιουνίου θα γνωρίζουν στον ΑΠΟΕΛ την τελική απόφαση του Ολυμπιακού Πειραιώς όσον αφορά στο μέλλον του Γιάννη Γιαννιώτα. Αυτό τουλάχιστον λέει η πιο «φρέσκια» ενημέρωση από πλευράς ερυθρολεύκων, κάτι που εξυπακούεται πως έθεσε στην… πρίζα τους ιθύνοντες των γαλαζοκιτρίνων καθώς το θέμα άρχισε να «μυρίζει» σίριαλ. 

Ως εκ τούτου, στις δυόμισι εβδομάδες που μεσολαβούν, είναι αναγκασμένοι να προετοιμαστούν για κάθε ενδεχόμενο. Να «τρέξουν» τις διαδικασίες για τον εντοπισμό ποδοσφαιριστή που θα έχει το απαιτούμενο «πακέτο» ώστε, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το αρνητικό σενάριο που θέλει τον 22χρονο να μην επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ, να είναι σε θέση να προχωρήσουν άμεσα σε συμφωνία με άλλον παίκτη.

Γνώριζαν ευθύς εξαρχής πως το κεφάλαιο Γιαννιώτας είχε τις δυσκολίες και ιδιαιτερότητές του. Η προσφορά και το δέσιμό του με τον σύλλογο, όμως, δεν τους αφήνει άλλο περιθώριο από το να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, ευελπιστώντας πως στο τέλος θα καταφέρουν να ανανεώσουν τον δανεισμό του για άλλον ένα χρόνο και έτσι, ο δαιμόνιος εξτρέμ να συμβάλει στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γιαννιώτας, πάντως, σήμερα θα φορέσει την προπονητική στολή της Εθνικής Ελλάδος καθώς συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή του Μίχαελ Σκίμπε ενόψει των δύο φιλικών αγώνων με την Αυστραλία που θα διεξαχθούν σε Σίτνεϊ (4/6) και Μελβούρνη (7/6). Ματς που εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της «γαλανόλευκης» για την έναρξη τον Σεπτέμβριο των προκριματικών για το Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ