aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛMVP ο Σόουζα με 92% ευστοχία στις πάσες, ακολουθούν Ιωάννου, Τσεπάνιακ, Γκόμεθ

MVP ο Σόουζα με 92% ευστοχία στις πάσες, ακολουθούν Ιωάννου, Τσεπάνιακ, Γκόμεθ

Ο Λούκας Σόουζα του ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θα λάβει από τον ΠΑΣΠ το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen. Στη δεύτερη θέση με ισοβαθμία οι Νικόλας Ιωάννου, Ματέους Τσεπάνιακ και Τζιόρντι Γκόμεθ.

Η διεθνής εταιρεία InStat έστειλε στον ΠΑΣΠ, μετά και την ολοκλήρωση των αγώνων που εκκρεμούσαν, την βαθμολογία του κάθε ποδοσφαιριστή στο InStat Index για την 1η Αγωνιστική. Ο δείκτης αυτός είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

O ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ έχει λάβει βαθμολογία 313 έναντι 308 των άλλων τριών. Σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει με 4-2.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησε 75 (!) πάσες εκ των οποίων το 92% ήταν εύστοχες. Μονομάχησε για την μπάλα 27 φορές κερδίζοντας το 63% των διεκδικήσεων του. Επανέκτησε την μπάλα 11 φορές. Πραγματοποίησε δύο ντρίμπλες και 12 τάκλιν στον αγώνα, ενώ ανέκοψε 9 μπαλιές και μάζεψε 9 φορές διεκδικήσιμη μπάλα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ