aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛMπεν Σιμόν: «Θέλουμε να αλλάξουμε την ιστορία με τον ΑΠΟΕΛ εδώ»

Mπεν Σιμόν: «Θέλουμε να αλλάξουμε την ιστορία με τον ΑΠΟΕΛ εδώ»

Πεπεισμένος ότι η Εθνική Κύπρου μπορεί να φύγει με «διπλό» από το Καζακστάν δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ραν Μπεν Σιμόν. Ο Ισραηλινός τεχνικός της Εθνικής μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (10/10, 17:00) αναμέτρησης με το Καζακστάν χαρακτήρισε ως πρόκληση την αναμέτρηση στην Αστάνα, ενώ ερωτηθείς για τις τρεις ήττες του ΑΠΟΕΛ στο «Αστάνα Αρένα» ο Μπεν Σιμόν τόνισε ότι η Εθνική θέλει να αλλάξει την ιστορία με το αρνητικό στατιστικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Έχουν παίξει όλοι εναντίον όλων. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Αυτό που μετρά πλέον είναι οι χαρακτήρες. Ο χαρακτήρας που θα δείξει κάθε ομάδα. Είναι μεγάλη πρόκληση για μας ο αγώνας εδώ, σε αυτό το γήπεδο που είναι δύσκολο να παίξεις. Όμως πιστεύουμε στην ομάδα μας, έχουμε καλή Εθνική, κάναμε καλή προετοιμασία και στόχος μας είναι η νίκη. Ξέρουμε πόσο δυνατός είναι ο αντίπαλος και περιμένω διαφορετικό ματς σε σχέση με τον αγώνα στην Κύπρο. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και περιμένω να είναι έτοιμοι».

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ δέχτηκε τρεις ήττες από την Αστάνα σε ισάριθμα παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο: «Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτό το στατιστικό. Να αλλάξουμε την ιστορία, είναι σημαντικό να το ξέρουμε. Ωστόσο δεν είναι σημαντικό για το αυριανό ματς και δεν καθορίζει τίποτα. Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ