aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛMπαλταζάρ: «Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου. Εξαρτάται από εμάς»

Mπαλταζάρ: «Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου. Εξαρτάται από εμάς»

Μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης έδωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Πέμπτης (23/8 20:00) με την Αστάνα στο ΓΣΠ.

Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων τόνισε ότι πρόκειται για διαφορετικά παιχνίδια σε σχέση με αυτά που προηγήθηκαν κόντρα στους Καζάκους στο παρελθόν, ενώ επεσήμανε ότι δεν ανησυχεί για το μέλλον του στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Αν έχουν ομοιότητες οι ομάδες σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις τους, είπε:

«Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις ομάδες αγωνιστικά. Είναι δύο ομάδες διαφορετικές που άλλαξαν αρκετά. Απλά, πρόκειται για τις ίδιες ομάδες. Είναι δύο ομάδες πρωταθλήτριες στις χώρες τους. Θέλουν και οι δύο να προκριθούν. Είναι δύσκολο να συγκριθούν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο. Δεν υπάρχει λογική να αναλύσουμε μια ομάδα για το πώς αγωνιζόταν πριν τέσσερα χρόνια. Αναλύσαμε την αντίπαλο μας και καταλήξαμε πως έχουν να παίξουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα».

Για την προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων, ανέφερε:

«Οι στατιστικές είναι στατιστικές και έχουν την αξία τους. Όμως, έχω πει και πριν αύριο είναι άλλος αγώνας. Διαφορετικοί προπονητές, διαφορετικοί παίκτες. Αυτό που θα πω είναι ότι σεβόμαστε την Αστάνα και θα παίξουμε για να κερδίσουμε».

Πώς θα αντιδράσουν στον ΑΠΟΕΛ σε ενδεχόμενο αποκλεισμού:

«Στις μεγάλες ομάδες οι προπονητές είναι συνηθισμένοι να ζουν υπό πίεση. Έχω εμπιστοσύνη για τη δουλειά που κάνουμε και δεν ανησυχώ για το μέλλον. Έχω την ίδια όρεξη. Αυτό που μας ανησυχεί είναι το πώς θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να πάρουμε το σκορ που θέλουμε».

Η Αστάνα έπαιξε με την Σπόρτινγκ. Ως Πορτογάλος πήρατε κάποιες πληροφορίες;

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μιλήσει με κάποιον από εκεί για να μάθω πράγματα. Όμως, θυμάμαι πόσο δύσκολη ομάδα ήταν για την Σπόρτινγκ. Το σίγουρο είναι πως η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα προκριθεί. Έχουμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Αν παίξουμε με βάση τις δυνατότητές μας θα προκριθούμε».

Για το πόσο σημαντικό είναι που έχει πλέον στην διάθεσή του τον Ρέζα: «Ο Ρέζα είναι έμπειρος έχει την ποιότητα μπορεί να βοηθήσει και στο τακτικό κομμάτι. Είναι σημαντικό πως είναι έτοιμος και αύριο θα δούμε αν θα είναι στην ενδεκάδα».

Πώς κρίνει την Αστάνα: «Είναι δυνατοί σαν σύνολο. Υπάρχουν κάποιοι Βραζιλιάνοι που ξεχωρίζουν. Είναι έμπειροι και σωματικά δυνατοί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 180 λεπτά. Ξέρει να εκμεταλλεύεται τα λάθη και πότε να αμύνεται και να επιτίθεται. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα περάσει. Θα είναι ένα παιχνίδι 50-50».

Γιατί δεν αγωνίζεται τόσο συχνά ο Εφραίμ: «Ο Γιώργος Εφραίμ είχε μια πολύ δύσκολη σεζόν πέρσι. Είναι έτοιμος και είναι ακόμα μία επιλογή για εμάς για να μας βοηθήσει. Θα δούμε αν θα αγωνιστεί αύριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ