aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜουσείο ΑΠΟΕΛ: Έντονα συγκινησιακά φορτισμένη μέρα

Μουσείο ΑΠΟΕΛ: Έντονα συγκινησιακά φορτισμένη μέρα

Έντονα συγκινησιακά φορτισμένη η χθεσινή μέρα στο οίκημα του σωματείου ΑΠΟΕΛ. Η Έλενα Ρήγα, σύζυγος του αείμνηστου Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Κίκη Ρήγα, παρέδωσε, για τις ανάγκες του μουσείου, φωτογραφίες και άλλα προσωπικά αντικείμενα του Κίκη, ο οποίος τέτοια εποχή πριν από 13 χρόνια σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα, αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Μαγιόρκα, όπου είχε δώσει αγώνα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Την Έλενα Ρήγα συνόδευσε η Μαρία Απέητου, υπάλληλος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ επί της θητείας του. Στη συνέχεια, παραδόθηκαν η ιστορική τρομπέτα και άλλα προσωπικά αντικείμενα του Αριστόδημου Φοινικαρίδη, εκ των πρωτεργατών και ιδρυτικών μελών του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ το 1979. Η τρομπέτα του Άριστου ηχούσε στις κερκίδες του Μακαρείου σταδίου από τις αρχές της δεκαετίας του ’80. Τα αντικείμενα παρέδωσε στο Μουσείο η θυγατέρα του αείμνηστου Άριστου, Χριστιάνα Φοινικαρίδου.

Για το Σωματείο παρέστησαν οι Μιχάλης Πουργουρίδης, υπεύθυνος εγκαταστάσεων και Κυριάκος Γαλίδης υπεύθυνος μάρκετινγκ του σωματείου. Εκ μέρους της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου, Νεκτάριος Πετεβίνος, και για την επιτροπή Μουσείου ο δρ Κώστας Σχίζας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ