aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜούσα Αλ Τάαμαρι: Ναι μεν αλλά…

Μούσα Αλ Τάαμαρι: Ναι μεν αλλά…

Ξαναγύρισαν τα χαμόγελα, μετά την αρχική παγωμάρα, σε σχέση με τον τραυματισμό του Μούσα Αλ Τάαμαρι, τον οποίο αποκόμισε το βράδυ της Τρίτης (30/7) στον επαναληπτικό κόντρα στη Σουτιέσκα, όπου ο ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Πετεβινός: «Ο ΑΠΟΕΛ έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τον Πάβλοβιτς»

Ο Ιορδανός επιθετικός ένιωθε και ήταν καλύτερα χθες, ωστόσο την τελική ετυμηγορία θα τη δώσουν οι ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες πέρασε ο 21χρονος άσος, καθώς επίσης ο Τραμετσάνι κατά πόσο θα τον έχει στη διάθεσή του ενόψει του επαναληπτικού. Οι εκτιμήσεις είναι υπέρ του παίκτη, αυτό όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα. Εξάλλου, ο Ιταλός τεχνικός σαφώς και δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον στερηθεί στους επόμενους αγώνες, καθώς στον προχθεσινό αγώνα ήταν εκ των κορυφαίων με την απόδοση του.

Σήμερα (1/8) θα διαφανεί και το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σάβιτς στους κοιλιακούς και αν ο Σέρβος θα προλάβει τον πρώτο αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ