aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜούσα Αλ Τάαμαρι: Ένα αστέρι γεννιέται στον ΑΠΟΕΛ!

Μούσα Αλ Τάαμαρι: Ένα αστέρι γεννιέται στον ΑΠΟΕΛ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το καλοκαίρι έγινε πολύς λόγος και ντόρος για ένα μεγάλο ταλέντο στην Ιορδανία ονόματι Μούσα Αλ-Τάαμαρι, για χάρη του οποίου ταξίδεψε στην αραβική χώρα ο πρόεδρος της εταιρείας, Πρόδρομος Πετρίδης.

Οι πληροφορίες ήθελαν τον 21χρονο νεαρό ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, με τεράστια μάλιστα προοπτική για καριέρα σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Γι’ αυτό και ο πρόεδρος, όπως έκανε και στην περίπτωση του Σάλαϊ, χειρίστηκε προσωπικά το θέμα με τη μετάβασή του στην Ιορδανία και σε χρόνο «dt» έκλεισε το deal για τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: «Πετάει σαν πεταλούδα, τσιμπάει σαν μέλισσα»

Η μετεγγραφή αν και συζητήθηκε, η προσοχή ήταν πιο πολύ στραμμένη στον Σάλαϊ και την πιθανολογούμενη μετεγγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού. Οι πρώτες εμφανίσεις του νεαρού Αλ Τάαμαρι καλές, όχι όμως ουσιαστικές, με κύριο χαρακτηριστικό την επιπολαιότητα στις ενέργειές του, παρά την πολύ καλή τεχνική, την ταχύτητα και την ανεπτυγμένη ικανότητα στην ντρίμπλα.

Διαβάστε επίσης: Χαραλαμπίδης: «Τάμαρι… από τους κορυφαίους που έχουμε στο νησί μας»

Παιγνίδι με παιγνίδι ο 21χρονος δεξιός εξτρέμ ανέβαζε την απόδοσή του, κέρδιζε τις εντυπώσεις το όνομα και το ταλέντο του άρχισε να συζητείται. Ο νεαρός βελτιωνόταν, έμπαινε στο πετσί και τα «θέλω» της ομάδας και αφού ξεπέρασε ανώδυνα έναν τραυματισμό ήρθε η «έκρηξή» του στο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαβάστε επίσης: «Φαινόμενο» ο Τάαμαρι, αλλά…  

Ο Αλ Τάαμαρι έκανε καταπληκτικό παιγνίδι και ήταν αυτός που έγειρε την πλάστιγγα της ζυγαριάς για τη νίκη προς τη μεριά του ΑΠΟΕΛ. Ήταν ο παίκτης που «κάλυψε» τα όποια λάθη και «αδυναμίες» έδειξαν σε ένα ακόμα παιγνίδι οι γαλαζοκίτρινοι. Με τέτοια εμφάνιση από τον Ιορδανό ήταν πολύ δύσκολο να χάσει ή τουλάχιστον να ηττηθεί ο ΑΠΟΕΛ και φυσικά αν συνεχίσει έτσι θα βάλει σε πολλά παιγνίδια φαρδιά-πλατιά τη σφραγίδα του.

Στην προσπάθειά του αυτή ωστόσο, θα χρειαστεί και η συνδρομή των υπολοίπων ή τουλάχιστον και κάποιων ακόμα συμπαικτών του, οι οποίοι αν ανέβουν, ασφαλώς, και το άστρο του Τάαμαρι θα λάμψει, αλλά και όλη η ομάδα θα ανέβει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ