aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜορφής: «Έγραψαν χυδαία πράγματα για μένα»

Μορφής: «Έγραψαν χυδαία πράγματα για μένα»

Ο Μιχάλης Μορφής μίλησε στον Σούπερ Σπορ FM, λίγες ημέρες από την αποχώρησή του από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων του ΑΠΟΕΛ, εκφράζοντας την πίκρα του για όσα διάβαζε σχετικά με το πρόσωπό του:

«Υπήρχε μια χρονιά περίεργη από πολλούς τρόπους, για διάφορους λόγους αποχώρησα. Δεν είναι κάτι κακό. Είδα ότι έγραψαν χυδαία πράγματα για μένα. Εγώ ευχαρίστησα τους πάντες. Ο ΑΠΟΕΛ για μένα είναι η οικογένειά μου και το σπίτι μου. Είμαι ανοιχτός σε όλα, όμως ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να αλλάξει, είναι κάτι διαφορετικό, εκεί μεγάλωσα, εκεί ανδρώθηκα.

Δούλεψα σε τρία πρωταθλήματα γεμάτα και περισσότερο. Το να ανανεώνω κάθε χρόνο σημαίνει η ομάδα ήταν ευχαριστημένη από εμένα. Εκτός από την τελευταία που η ομάδα δεν τα πήγε καλά, οι άλλες ήταν επιτυχημένες. Κανένας δεν έκανε τόσο καιρό σε αυτή τη θέση. Είναι φανερό ότι έγιναν λάθη. Χάσαμε την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και μας επηρέασε ψυχολογικά. Ένιωσα ότι πήρε την ομάδα ένα αρνητικό ρεύμα και δεν μπορούσε να βγει από μέσα. Έφυγαν παίκτες που ήταν βασικές επιλογές, τους οποίους αν τους είχαμε θα βοηθούσαν τον Σάββα (σ.σ.: Πουρσαϊτίδη) για την εξάδα και τον τελικό κυπέλλου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ