aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜοράρ για ΑΠΟΕΛ: «Κανένα μειονέκτημα…»

Μοράρ για ΑΠΟΕΛ: «Κανένα μειονέκτημα…»

Ως γνωστόν, η πιθανή αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ -εφόσον οι πρωταθλητές προκριθούν επί της Ντούντελανζ- είναι η Βιιτόρουλ Κωνστάντσα, μία νεανική ομάδα αποτελούμενη κυρίως από Ρουμάνους παίκτες.

Ένας από αυτούς είναι ο 23χρονος επιθετικός Βλαντ Μοράρ (στο κέντρο της φωτό), ο οποίος αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του ιδιοκτήτη-προπονητή της Βιιτόρουλ Γκιόργκι Χάτζι. Μάλιστα, στη λήξασα σεζόν, ο Μοράρ είχε 14 συμμετοχές και πέτυχε πέντε γκολ.

Επικοινωνήσαμε με τον Μοράρ, ο οποίος μας έκανε αποκλειστικές δηλώσεις και κληθείς να σχολιάσει αν γνωρίζει τον ΑΠΟΕΛ, απάντησε: «Ναι, ξέρω πάρα πολλά για τον ΑΠΟΕΛ, ξέρω ότι έκαναν πολύ καλή δουλειά πέρσι στο Γιουρόπα Λιγκ».

Ακολούθως, τον ρωτήσαμε αν έχει μιλήσει με τον συμπαίκτη του Ντάνι Λόπεθ, ο οποίος αγωνίστηκε για μία τριετία στη Δόξα κατά το παρελθόν. «Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του, αλλά θα φροντίσω να μάθω κάποια πράγματα από αυτόν», είπε ο Ρουμάνος επιθετικός

Σχετικά με το δυνατό στοιχείο της ομάδας του, είπε: «Πιστεύω ότι το δυνατό μας στοιχείο είναι το ομαδικό πνεύμα».

Κληθείς να σχολιάσει αν είναι μειονέκτημα το γεγονός ότι η Βιιτόρουλ είναι νεαρή ομάδα, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι είναι μειονέκτημα, γιατί έχουμε παίξει ήδη σε πολλά διεθνή παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη επίσημα παιχνίδια στα πόδια της η ομάδα του, υπογράμμισε: «Δεν νομίζω ότι είναι θέμα αυτό, καθώς θα έχουμε δώσει δύο επίσημα παιχνίδια μέχρι το ματς με τον ΑΠΟΕΛ (σ.σ. σήμερα αρχίζει το πρωτάθλημα, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα η Βιιτόρουλ δίνει το πρώτο της παιχνίδι)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ