aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜοράις: Το πρώτο, ο έντονος πανηγυρισμός και οι αποδείξεις

Μοράις: Το πρώτο, ο έντονος πανηγυρισμός και οι αποδείξεις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όποτε δινόταν η ευκαιρία στον Νούνο Μοράις να κινηθεί στην αντίπαλη περιοχή, δίνοντας στηρίγματα στους συμπαίκτες του, το έπραττε. Δεν ήταν οι λίγες φάσεις κατά τις οποίες ο κάπτεν του ΑΠΟΕΛ κινήθηκε κάθετα, έγινε αποδέκτης της μπάλας και προσπάθησε να προκαλέσει τα ρήγματα στην αμυντική γραμμή των «φτεροπόδαρων».

Διαβάστε επίσης: Ευχές ΑΠΟΕΛ από την κορυφή με μήνυμα του Ρούντι Τομζάνοβιτς

Σε μία από αυτές, λοιπόν, το «κόλπο» δούλεψε άριστα και ο 34χρονος κατάφερε με πλασέ στην κίνηση (θα το ζήλευαν πρωτοκλασάτοι επιθετικοί) να γράψει το 2-0. Ήταν το όγδοο γκολ που πέτυχε στο τρέχον πρωτάθλημα ο Νούνο Μοράις και παραλλήλως το πρώτο που δεν σκόραρε από εκτέλεση πέναλτι. Ο μπαρουτοκαπνισμένος Πορτογάλος το πανηγύρισε με έντονο τρόπο, απονέμοντας τα εύσημα συνάμα στον Λέο Νατέλ για την εξαιρετική πάσα που του έδωσε.

Διαβάστε επίσης: «Όχι σε πρόταση €1.500.000 για Εμπεσίλιο»!

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ είναι ανεβασμένος τις τελευταίες εβδομάδες, αποδεικνύοντας πως παρά το γεγονός πως ότι στις 29 Ιανουαρίου θα γίνει 35 ετών, έχει πάρα πολλά ακόμη να δώσει στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ