aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜοράις: «Καθοριστική η φάση του πέναλτι»

Μοράις: «Καθοριστική η φάση του πέναλτι»

Ο Νούνο Μοράις μίλησε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ και τόνισε πως θα συνεχίσουν να παλεύουν κάθε αγώνα όπως έκαναν στη Μαδρίτη.

Για τον αγώνα: «Ξέραμε πως ήταν πολύ δύσκολο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε καλή άμυνα και να βγούμε στην αντεπίθεση. Αλλά σε αυτό το γήπεδο είναι δύσκολο και η Ρεάλ πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα αλλά εγώ και η ομάδα είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια».

Για το πέναλτι: «Είναι δύσκολο να έχεις μια καλή απόφαση εκεί. Ίσως να μην ήταν πέναλτι αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν μια σημαντική απόφαση αυτή γιατί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι για μας».

Για τη σύγκριση με το 2012: «Είμαστε μια διαφορετική ομάδα τώρα. Ευχαριστώ το Θεό που ζήσαμε όλες αυτές τις στιγμές με τον ΑΠΟΕΛ. Άλλοι παίκτες, άλλες στιγμές. Είναι πολύ όμορφο που είμαστε εδώ».

Για τη συνέχεια με Τότεναμ: «Όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα όπως και σήμερα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με στόχο να κερδίσουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται. Τουλάχιστον να κρατήσουμε ψηλά το ίματζ του ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ