aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ«Μονομάχησαν» Γκέντσογλου – Σελάγια με «φόντο» τη διαβάθμιση

«Μονομάχησαν» Γκέντσογλου – Σελάγια με «φόντο» τη διαβάθμιση

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας της Νταμάκ με την Αλ Ανταλάχ για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, στον οποίο δύο ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος ήταν στην Κύπρο αναμετρήθηκαν στο ντέρμπι ουραγών του πρωταθλήματος.

Ο Εμίλιος Σελάγια αγωνίζεται στην πρώτη και ο Σάββας Γκέντσογλου στη δεύτερη. Και οι δύο ήταν βασικοί και αγωνίστηκαν σε όλο το ενενηντάλεπτο, χωρίς να σκοράρουν. Ήταν η τρίτη συμμετοχή του πρώην επιθετικού του Απόλλωνα με την Νταμάκ και παραμένει «άσφαιρος», ενώ ο πρώην μέσος του ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Η Αλ Ανταλάχ του Γκέντσογλου είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας σε σύνολο 16 ομάδων με 12 βαθμούς, ενώ η Νταμάχ του Σελάγια είναι προτελευταία με 11 βαθμούς. Τρεις ομάδες υποβιβάζονται αυτόματα ενώ, η 13η θα παίξει μπαράζ παραμονής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ