aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜόνο εάν υπάρξει συνολική συμφωνία

Μόνο εάν υπάρξει συνολική συμφωνία

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Κύπρος Χριστοφόρου που αγωνίσθηκε στη λήξασα σεζόν στον ΑΠΟΕΛ με τη μορφή δανεισμού από τον Άρη επιστρέφει στην ομάδα της Λεμεσού, ήλθε χθες ο Σταύρος Δημοσθένους να δώσει μια άλλη προέκταση στο θέμα. Ο πρόεδρος των πρασίνων είπε πως «ο Χριστοφόρου μένει στον ΑΠΟΕΛ, δεν επιστρέφει», προκαλώντας έτσι απορίες σε πολλούς για το τι τελικά ισχύει.

Στον ΑΠΟΕΛ, όπως λένε, ενδιαφέρον υπάρχει για τον επιθετικό του Άρη, Μηνά Αντωνίου και μάλιστα θα διευθετηθεί συνάντηση με τη διοίκηση του συλλόγου της Λεμεσού για να μπουν στην ουσία των συζητήσεων. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και εάν τα βρουν στο καθεστώς της μετεγγραφής του 23χρονου, τότε θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, λένε στον ΑΠΟΕΛ πως, εάν υπάρξει συνολική συμφωνία στη συνάντηση μεταξύ των διοικήσεων των δύο συλλόγων για τους Αντωνίου-Χριστοφόρου, καλώς… Οπότε το θέμα είναι ρευστό και θα ξεκαθαρίσει όταν οι ιθύνοντες των δύο συλλόγων συναντηθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ