aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιροσάβλιεβιτς: «Υποσχέσθηκα να επιστρέψω στον ΑΠΟΕΛ. Είναι τ' όνειρό μου»

Μιροσάβλιεβιτς: «Υποσχέσθηκα να επιστρέψω στον ΑΠΟΕΛ. Είναι τ’ όνειρό μου»

Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς: Ένα όνομα, μία ιστορία. Ο Σέρβος επιθετικός δικαιούται να υπερηφανεύεται ότι είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που άλλαξαν την ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Μέλος της ομάδας που πανηγύρισε την ιστορική πρώτη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ένα χρόνο ενωρίτερα πήρε την σπουδαία πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι.

Πλέον εργάζεται με επιτυχία ως Αθλητικός Διευθυντής της Τσουκαρίτσκι (είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στη Σερβία) και μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ξετύλιξε το κουβάρι των αναμνήσεων χαρακτηρίζοντας το γκολ επί της Τσέλσι στο Λονδίνο ως το κορυφαίο της καριέρας του, εκτίμησε πως τα προβλήματα του ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο φετινά και συνέστησε υπομονή στους φίλους των γαλαζοκιτρίνων.

Διαβάστε εδώ: Μιροσάβλιεβιτς: «Αδύνατον να είναι μόνο φετινό το πρόβλημα στον ΑΠΟΕΛ»

Ο Σέρβος παλαίμαχος άσος αποκάλυψε την υπόσχεση που έδωσε στους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ όταν έφυγε από τον Σύλλογο και δεν έκρυψε το μεγάλο του όνειρο.

Θα σε ενδιέφερε να εργαστείς στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον ΑΠΟΕΛ από το πόστο του Αθλητικού Διευθυντή αν σου δινόταν η ευκαιρία; «(γέλια). Καλή ερώτηση. Πριν φύγω από τον ΑΠΟΕΛ ήμουν στον σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών και τους υποσχέθηκα ότι κάποια μέρα θα επιστρέψω στην ομάδα σίγουρα. Αυτό είναι το όνειρό μου, να επιστρέψω στον ΑΠΟΕΛ. Αλλά, τι να πω τώρα. Δεν μίλησα με κάποιον από τον ΑΠΟΕΛ και δουλεύω τώρα στη Σερβία σε έναν πολύ καλό Σύλλογο για πέντε χρόνια. Έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα και έχω αποκτήσει εμπειρίες, έμαθα αρκετά καλά τη δουλειά και αρκετό κόσμο. Αν μου δινόταν η ευκαιρία θα το ήθελα, είναι το όνειρό μου. Είναι έξι πολύ δυνατές ομάδες στην Κύπρο και παλεύουν για τον Κύπρο. Για μένα ο ΑΠΟΕΛ είναι η κορυφαία ομάδα στην Κύπρο και πρέπει να προσπαθήσουν να ενδυναμώσουνε την ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, νεαρούς και έμπειρους για να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ