aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιροσάβλιεβιτς: «Είχα μιλήσει με τον Πουρσαϊτίδη για παίκτες»

Μιροσάβλιεβιτς: «Είχα μιλήσει με τον Πουρσαϊτίδη για παίκτες»

Χαρούμενος για το γεγονός ότι ο πρώην συμπαίκτης του στον ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των γαλαζοκιτρίνων, δήλωσε ο Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς. Ο Αθλητικός Διευθυντής της Τσουκαρίτσκι μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ανέφερε πως είχε επικοινωνήσει με τον Ελλαδίτη προπονητή για μετεγγραφικά θέματα επί θητείας του στη Νέα Σαλαμίνα.

Υπήρξες συμπαίκτης με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Υπήρχε κάποια ένδειξη τότε ότι θα γίνει προπονητής; «Όχι, δεν είχαμε συζητήσει τέτοια πράγματα και δεν είχαμε κάποια ένδειξη. Αλλά, πρέπει να σας πω ότι μιλήσαμε όταν ήταν στη Νέα Σαλαμίνα και εγώ στην Τσουκαρίτσκι για κάποιους ποδοσφαιριστές. Είμαι χαρούμενος για τον Σάββα, ξέρω είχε καλά αποτελέσματα στη Νέα Σαλαμίνα. Επίσης, μαθαίνω ότι και άλλοι πρώην συμπαίκτες μου στον ΑΠΟΕΛ έγιναν προπονητές και με χαροποιεί αυτό», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης: Μιροσάβλιεβιτς: «Αδύνατον να είναι μόνο φετινό το πρόβλημα στον ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ