aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜήνυμα στον Ρέζα, «φρένο» στην μετεγγραφολογία, η κατάσταση του «Ντέβι»

Μήνυμα στον Ρέζα, «φρένο» στην μετεγγραφολογία, η κατάσταση του «Ντέβι»

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ μετά την ευρεία νίκη επί της Ανόρθωσης (4-0). Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport fm) σχολίασε μεταξύ άλλων την απουσία του Ρέζα από την αποστολή, την μετεγγραφή επιθετικού αλλά και την κατάσταση του Ντε Βινσέντι ο οποίος δεν βρισκόταν στη διάθεση του Τραμετσάνι λόγω τραυματισμού.

Για τον Ρέζα ανέφερε: «Όποιος είναι εκτός αποστολής και δεν έχει πρόβλημα παίρνει μήνυμα για το τι πρέπει να κάνει και πόσο πρέπει να προσπαθήσει στις προπονήσεις. Είναι πέντε μέρες οι προπονήσεις και μία ο αγώνας. Τώρα για το τι σημαίνει χωρίς καθαρό σέντερ φορ, απλά να πω ότι είμαστε δεύτερη καλύτερη επίθεση με ένα γκολ διαφορά. Αυτό που ψάχνουμε για την επίθεση είναι για να υπάρχει μια επιπλέον επιλογή και να προσθέσει κάτι διαφορετικά στα πλάνα του προπονητή, δεν ψάχνουμε γιατί έχουμε πρόβλημα».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πολύ ψηλά ο πήχης για τον Λούκα Ζάχοβιτς

Για την μετεγγραφή επιθετικού, τόνισε: «Αυτό που συμβαίνει στον ΑΠΟΕΛ με την αλλαγή του μοντέλου είναι ασύνηθες, δεν θα έπαυαν ποτέ να συνδέονται ονόματα με την ομάδα. Έχει ελαχιστοποιηθεί η ονοματολογία. Ότι έχει γραφτεί δεν είχε άμεση σύνδεση με τον ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορώ να απαντήσω κάτι συγκεκριμένο γιατί μόνο ο κ. Τέτι γνωρίζει. Όταν θα προκύψει μια κατάσταση που θα είμαστε κοντά σε συμφωνία το θα γνωρίζουμε».

Τέλος, για την κατάσταση του Ντε Βινσέντι, είπε: «Ο Ντε Βινσέντι ένιωσε μια ενόχληση στο γαστροκνήμιο μετά το παιχνίδι με τη Δόξα. Είναι ένα σημείο στο οποίο αντιμετώπισε ξανά πρόβλημα και επιλέχθηκε να προφυλαχθεί, να ακολουθήσει ένα συντηρητικό πρόγραμμα και να αξιολογηθεί. Όπως αξιολογήθηκε, ο κ. Τραμετσάνι δεν θέλησε να ρισκάρει. Τώρα διανύουμε ένα διήμερο ρεπό. Ο Ντε Βινσέντι έρχεται και δουλεύει και θα αξιολογηθεί όταν επαναρχίσουν οι προπονήσεις. Για αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί προπόνηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ