aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιλόγεβιτς: «Όταν ανοίξαμε το σκορ ήταν πιο εύκολο»

Μιλόγεβιτς: «Όταν ανοίξαμε το σκορ ήταν πιο εύκολο»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στην Cablenet αμέσως μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ εις βάρος του Ακρίτα:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι όπως όλα. Ξέραμε ότι ο Ακρίτας έχει ένα στυλ με σφιχτή άμυνα με τον νέο προπονητή (σ.σ.: Ακράποβιτς). Δεν λέει κάτι η κατοχή που είχαμε στο α’ μέρος, στο β’ μέρος όταν ανοίξαμε το σκορ ήταν πιο εύκολο για μας. Έχουμε χρόνο για ξεκούραση τώρα μετά από συνεχόμενα ματς και μετά θα σκεφτούμε την ΑΕΚ. Με στεναχώρησε η αλλαγή του Δώνη, ήταν αναγκαστική, ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό».

Ακολούθησαν οι δηλώσεις του Σέρβου προπονητή στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Είδαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δεν έπρεπε να μας ξεγελάσει η θέση της στη βαθμολογία. Το ξέραμε ότι έτσι θα πήγαινε το παιχνίδι, ότι ο Ακρίτας θα έπαιζε με σφιχτή άμυνα και με αντεπιθέσεις. Είχαμε υπομονή, δεν είχαμε μεγάλες ευκαιρίες αλλά αν είχαμε σκοράρει στο δοκάρι στην αρχή τα πράγματα θα ήταν πιο καλά για μας. Έπρεπε να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό, μας βοήθησαν πολύ οι αλλαγές, ήταν φρέσκοι οι δύο εξτρέμ, ο Εφραίμ και ο Δώνης δημιούργησαν πολλά ρήγματα. Ευτυχώς σκοράραμε το πρώτο γκολ και μετά ήταν πιο εύκολο για μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μας, παίξαμε κι ένα απαιτητικό παιχνίδι την Τετάρτη. Θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά αλλά είχαμε τον τραυματισμό του Δώνη. Ελπίζω να μην είναι σοβαρό, θα ξεκαθαρίσει αύριο η κατάστασή του».

–Για τις αλλαγές και τον Μπεν: «Ξέραμε ότι δεν είναι εύκολο με πέντε παίκτες στην άμυνα. Δεν είχαμε τους χώρους, για να σπάσεις αυτή την άμυνα πρέπει να έχεις υπομονή κι εμείς την είχαμε. Είχαμε στο πλάνο να βάλουμε κάποιους φρέσκους παίκτες. Μετά από καιρό ο Μπεν πήρε λεπτά συμμετοχής. Το πρωτάθλημα στη Σερβία έχει σταματήσει από το Νοέμβριο. Θέλουμε να παίρνει λεπτά με υπομονή».

-Τι δεν του άρεσε από το ματς: «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε με τον αγώνα με τον Άρη. Ξέραμε τι θα μας περιμένει. Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Σε κάθε παιχνίδι μπορείς να διορθώσεις κάτι. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τους παίκτες μου».

-Για τον Μαρκίνιος και το ότι δείχνει κουρασμένος: «Ήρθε το καλοκαίρι χωρίς διακοπές. Δεν είχε χρόνο να ξεκουραστεί. Όπως πάει θα έχει δύο συνεχόμενες χρονιές χωρίς ξεκούραση. Θα κοιτάξουμε να τον ξεκουράσουμε, είναι σημαντικός παίκτης. Είναι φυσιολογικό, δεν με ανησυχεί καθόλου. Φαίνεται ότι χρειάζεται ξεκούραση και τη βοήθεια από εμάς».

-Για Κοσταντίνοφ: «Κάνει προπονήσεις, ελπίζω να τον έχουμε σύντομα μαζί μας αλλά δεν ξέρω πότε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ