aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιλόγεβιτς: «Οι αναγκαστικές αλλαγές άλλαξαν τα πλάνα μας»

Μιλόγεβιτς: «Οι αναγκαστικές αλλαγές άλλαξαν τα πλάνα μας»

Η πρώτη αντίδραση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το 1-1 του ΑΠΟΕΛ στην έδρα του Άρη ήρθε μιλώντας στην κάμερα της Cytavision:

«Πήραμε έναν βαθμό, απ’ εκεί και πέρα θα ξεκουραστούμε. Έχουμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές που άλλαξαν τα πλάνα μας. Ο Άρης είναι καλή ομάδα. Πήραμε ένα βαθμό, πάμε παρακάτω».

Ακολούθως ο Σέρβος προπονητής μίλησε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια γι’ αυτό το καταπληκτικό γήπεδο. Έχω παίξει σε μεγάλες διοργανώσεις, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα. Ελπίζω να υπάρξουν κι άλλα τέτοια γήπεδα στο μέλλον.Για το παιχνίδι, περιμέναμε ότι ο Άρης θα είχε ενθουσιασμό από το νέο γήπεδο. Είχαμε άλλα σχέδια αλλά με μια αναγκαστική αλλαγή, αυτή του Κοσταντίνοφ που είναι πολύ σημαντικός, αλλάξαμε τα πλάνα. Είχαμε παίκτες που προτίμησα να μην τους χάσω. Δεν μπορώ πλέον να το εξηγήσω.

Να μπούμε στη νέα χρονιά και να ευχηθώ να μην έχουμε αυτά τα προβλήματα. Απ’ εκεί και πέρα, ο Ντβάλι είχε επίσης πρόβλημα και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Οι παίκτες θα πάρουν ρεπό να ξεκουραστούν με τις οικογένειές τους. Καλά Χριστούγεννα, να είστε πάντα καλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ