aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιλόγεβιτς: «Ο κόσμος ή εσείς δεν ξέρετε όλα τα πράγματα»

Μιλόγεβιτς: «Ο κόσμος ή εσείς δεν ξέρετε όλα τα πράγματα»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε ότι θα χαθούν βαθμοί από όλες τις ομάδες στη β’ φάση, που είναι ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από αυτό της α’ φάσης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 του ΑΠΟΕΛ με την Πάφος FC.

Για τον αγώνα: «Νομίζω ήταν ένα καλό, δυνατό παιχνίδι, από την πλευρά μας το ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά δυνατή ομάδα με ταχείς παίκτες που συνέχεια ψάχνουν τον χώρο και ιδιαίτερα τον Ζάιρο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει πάρα πολύ επικίνδυνος, σίγουρα εμείς το πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαμε ρυθμό, αυτό που θέλαμε πριν το παιχνίδι. Σίγουρα και πριν από αυτό το παιχνίδι είχαμε άλλα σχέδια αλλά δεν ήταν έτοιμος ο Μπεν και μας άλλαξε τα πλάνα. Ξέραμε ότι ο Τάσος θα ήταν αυτός ο Τάσος γιατί είχε πολλή αποχή, δεν ήταν εύκολο. Κάναμε δύο αλλαγές, γυρίσαμε σε δύο επιθετικούς γιατί δεν μπορούσαμε εύκολα να κρατήσουμε την μπάλα, είχαμε αποστάσεις. Νομίζω στο δεύτερο τους πιέζαμε, να πούμε ότι είχαμε ευκαιρίες εκτός από τα στημένα δεν είχαμε κάτι. Νομίζω είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Είπα ότι είναι ένα μίνι πρωτάθλημα, δεν έχει καμία σχέση με το κανονικό γιατί εδώ είναι όλες οι ομάδες πάρα πολύ δυνατές και θα γίνουν πολλές απώλειες βαθμών και σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που, εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη, έγινε όπως έγινε, ελπίζω η διακοπή να βοηθήσει να είναι πιο έτοιμοι οι παίκτες, έχουμε πάλι πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά είπα ότι όλα από εδώ και πέρα είναι δύσκολα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την παρουσία του είναι φανταστικοί, είπαμε πριν μερικούς μήνες, θυμάμαι πολύ καλά τι είπα την πρώτη μέρα, ότι θα είναι δύσκολη χρονιά, θα παλέψουμε, αυτό θα κάνουμε και υπόσχομαι θα δώσουμε τα πάντα να πετύχουμε τον στόχο του πρωταθλήματος».

Για το ότι βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και τι έλειπε για να έρθει η νίκη: «Συμφωνώ πως ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο, είπα ότι περιμέναμε τον Μπεν αλλά ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο, μπορούσαμε να τον χάσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν θέλουμε, αυτό μας άλλαξε τα πλάνα. Εντάξει δεν βρήκαμε πατήματα, η Πάφος έπαιξε λίγο στην κόντρα, άλλαξε το σύστημα κι έπαιξε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς όλοι ψηλοί και δυνατοί. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε πολύ χώρο πίσω για την Πάφο, ανά πάσα στιγμή ένα λάθος μπορεί να είναι μοιραίο. Σήμερα ήμασταν αρκετά καλά στην τελευταία αμυντική γραμμή, όλοι ήταν σωστοί και άψογοι, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε, δεν το βρήκαμε, πολλοί παίκτες της Πάφου πίσω από την μπάλα, γεμάτη η περιοχή, τι να κάνουμε, προσπαθήσαμε, πάμε παρακάτω».

Αν έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει διαφορά: «Ποιος λέει αν είναι χαμένη ευκαιρία ή δεν είναι; Είναι και οι άλλες ομάδες καλές. Εγώ είπα στα παιδιά τους πιστεύω πάρα πολύ, ξέρω πώς δουλεύουν. Το να μιλάμε αν είναι χαμένη ευκαιρία ή όχι… σίγουρα θέλεις να κερδίζεις αλλά στα πλέι οφ είναι διαφορετικά από πριν, ανεβαίνει η πίεση, τώρα έμειναν 24 βαθμοί, όλες οι ομάδες έχουν τον στόχο, καλές ομάδες, αξίζουν να είναι στην εξάδα, εμείς ξέρουμε τι θέλουμε δεν βλέπουμε άλλον, θα δούμε τι θα καταφέρουμε στο τέλος».

Για το ότι η άμυνα πήγε πολύ καλά απέναντι στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να πούμε ότι μόνο η αμυντική γραμμή… σίγουρα έκαναν πολύ καλή δουλειά απέναντι σε πολύ επικίνδυνους παίκτες αλλά όπως στην επίθεση την κάνουν όλοι οι παίκτες έτσι και την άμυνα. Η Πάφος έχει έναν τρόπο παιχνιδιού πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις αλλά αυτό που θέλαμε ήταν να την κρατήσουμε μακριά και το κάναμε καλά. Έπρεπε σε κάποιες φάσεις να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, να βρούμε καλύτερες λύσεις, εντάξει τι να κάνουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για την κριτική που δέχθηκε μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια για πρώτη φορά κι εάν τη δέχεται: «Γιατί να μην τη δέχομαι, είμαι άνθρωπος που δουλεύω και πάντα λέω ότι αυτό που δεν δέχομαι είναι να πυροβολάτε τους παίκτες. Αυτοί προσπαθούν, εγώ είμαι καπετάνιος, δεν έχω πρόβλημα. Εγώ δέχομαι την κριτική. Ποιος είμαι εγώ; Άνθρωπος είμαι, θα κάνω λάθη όπως όλοι. Αλλά ο κόσμος ή εσείς δεν ξέρετε όλα τα πράγματα, βλέπετε στην επιφάνεια και καλά κάνετε, δεν έχω πρόβλημα. Δέχομαι την κριτική, εγώ είμαστε. Αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος μαζί μου δεν έχω πρόβλημα. Δεν το λέω με την έννοια ότι εγώ είμαι κάποιος. Είμαι ένας προπονητής που προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι προσπαθώ να δώσω την ψυχή μου. Τι να κάνουμε, η κριτική είναι μέρος της δουλειάς μας. Αν θέλετε και στο σημερινό, εγώ είμαι υπεύθυνος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ