aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιλόγεβιτς: «Ο ίδιος κύριος δεν μας έδωσε δύο πεντακάθαρα πέναλτι στη Λεμεσό»

Μιλόγεβιτς: «Ο ίδιος κύριος δεν μας έδωσε δύο πεντακάθαρα πέναλτι στη Λεμεσό»

Παράπονα για τη διαιτησία του Μενέλαου Αντωνίου εξέφρασε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το στραβοπάτημα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στη Δόξα εντός ΓΣΠ (1-1).

«Είμαι πολύ απογοητευμένος λόγω του αποτελέσματος. Είναι κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνω αλλά είπα και στους

«Είμαι πολύ απογοητευμένος λόγω του αποτελέσματος. Είναι κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνω, τα είπα και στους παίκτες πριν βγούμε στο παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Θα γυρίσω λίγο πίσω, όταν είχαμε μιλήσει μετά το ματς με τον Άρη. Είμαι αρκετά χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου, είχα και μια εμπειρία παλαιότερα σε μια άλλη ομάδα εδώ στην Κύπρο και ξέρω κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να είμαι… τυφλός. Στο παιχνίδι με τον Άρη είπα ότι νομίζω ότι φέτος θα είναι το πιο συναρπαστικό, το πιο καθαρό πρωτάθλημα, αν δεν το πάρει το ΑΠΟΕΛ. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που ήρθαν και για άλλη μια φορά είναι νικητές.

Εμείς πρέπει να πάρουμε ένα μάθημα. Είναι ο ίδιος κύριος που δεν έδωσε δυο πεντακάθαρα πέναλτι με τον Άρη. Πεντακάθαρα πέναλτι στη Λεμεσό! Όποιος έχει παίξει λίγο ποδόσφαιρο έστω και στο δρομάκι, μπορεί να καταλάβει. Εγώ αυτό δεν το δέχομαι αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Εμείς θα δουλέψουμε. Βλέπω ότι αν το ΑΠΟΕΛ είναι λίγο κάτω, τότε όλα μια χαρά, αξιόπιστο το πρωτάθλημα και όλα μια χαρά. Αλλά δεν πειράζει. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτά τα πράγματα. Θα μου πείτε έτσι έγινε και στο προηγούμενο παιχνίδι… Δέκα παίκτες, μόνο κάποιος είδε σπρώξιμο και 2η κίτρινη. Βλέπουνε το ΒΑΡ για πέναλτι και μετά όχι δεν είναι. Εγώ δεν ξέρω τους κανόνες, έχω κουραστεί. Παιδιά έχω κουραστεί. Αυτό θα περάσει. Έχω ήδη συζητήσει με τους παίκτες μου, θα δώσουμε τα πάντα. Φοβάμαι ότι αν πάμε όπως πάμε… δεν ξέρω τι θα μας βρει. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μας. Δεν χάθηκε τίποτα, έχουμε πολλά παιχνίδια. Τώρα ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, οι παίκτες πρέπει να το καταλάβουν. Είναι μακρύς ο δρόμος αλλά ότι και να γίνει στο τέλος θα πετύχουμε, είμαι 100% σίγουρος».

Το ΑΠΟΕΛ όταν σκόραρε άρχισε να παίζει καλά και ειδικά στην τελευταία μισή ώρα έπαιξε αρκετά καλά. Τι μπορεί να φταίει για το κακό πρώτο ημίωρο; “Σίγουρα πρέπει να κάνουμε ανάλυση. Δεν ήμασταν καλοί σε εκείνο το σημείο, είχαμε κάποια προβλήματα και τα διορθώσαμε στο ημίχρονο. Είχαμε και κάποια προβλήματα, μας έλειπε πολύ και ο Κβιλιτάια που δεν μπορούσε να αγωνιστεί, μας άλλαξε το πλάνο. Νομίζω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι. Κάθε φορά αρχίζει το παιχνίδι και πρέπει να πεις στους παίκτες προσέξτε το ένα, προσέξτε το άλλο. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις έτσι ποδόσφαιρο. Έχω κουραστεί. Δεν ξέρω και αν θα τιμωρηθώ και δεν με νοιάζει. Μιλάω μέσα από την καρδιά μου, δεν είμαι χθεσινός. Συνέχεια σου κόβανε τον ρυθμό. Αν ήταν ξένος διαιτητής σίγουρα θα έβαζε 10 λεπτά καθυστερήσεις σήμερα. Δεν πειράζει, εμείς θα το φτιάξουμε… Θέλω στο τέλος αυτοί οι φίλαθλοι να είναι περήφανοι με την ομάδα».

«Γιατί φοβούνται; Ποιο είναι το πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ; Το ΑΠΟΕΛ έδωσε τα περισσότερα πράγματα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, έδωσε τα περισσότερα πράγματα από όλες τις ομάδες μαζί. Να ξέρουμε να μην συμμετέχουμε, να πούμε και στους φιλάθλους να μην έρχονται. Δεν ρίχνω ευθύνες σε κάποιους άλλους. Εγώ φταίω, εγώ διάλεξα αυτούς τους παίκτες. Αλλά είμαι έκπληκτος με κάποια πράγματα. Δεν το πιστεύω. Δεν πειράζει, πάμε παρακάτω».

«Σήμερα κατάλαβαν όλοι τι θα παίζεται απ’ εδώ και πέρα».

παίκτες πριν βγούμε στο παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Θα γυρίσω λίγο πίσω, όταν είχαμε μιλήσει μετά το ματς με τον Άρη. Είμαι αρκετά χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και ξέρω κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να είμαι τυφλός.

Στο παιχνίδι με τον Άρη είπα ότι νομίζω ότι φέτος θα είναι το πιο καθαρό πρωτάθλημα αν δεν το πάρει ο ΑΠΟΕΛ. Είναι ο ίδιος κύριος που έδωσε δυο πεντακάθαρα πέναλτι με τον Άρη. Πεντακάθαρα πέναλτι!

Αν ο ΑΠΟΕΛ είναι λίγο κάτω, τότε όλα μια χαρά, αξιόπιστο το πρωτάθλημα και όλα μια χαρά. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτά τα πράγματα. Εγώ δεν ξέρω τους κανόνες, έχω κουραστεί. Παιδιά έχω κουραστεί. Έχω ήδη συζητήσει με τους παίκτες μου, θα δώσουμε τα πάντα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ