aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιλόγεβιτς: «Καλύτερος μου φίλος ο γιατρός, πολλές φορές κάνει την ενδεκάδα»

Μιλόγεβιτς: «Καλύτερος μου φίλος ο γιατρός, πολλές φορές κάνει την ενδεκάδα»

Όρεξη για ατάκες είχε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ με 2-0 εις βάρος του Παραλιμνίου. Με δόση χιούμορ, ο Σέρβος προπονητής αναφέρθηκε στους πολλούς τραυματισμούς της ομάδας του.

Το αρχικό σχόλιό του: «Ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί να φανεί λίγο περίεργα αλλά περίμενα τέτοιο παιχνίδι γιατί πρώτη φορά παίζαμε με ομάδα που θα παίξει πολύ αμυντικά και είναι πολύ καλή στις αντεπιθέσεις. Πολλά πράγματα δεν μας έβγαιναν. Δεν μου αρέσει καθόλου να αλλάζω την αμυντική γραμμή αλλά χάσαμε δυο ποδοσφαιριστές και έπρεπε. Και στο… περπάτημα τραυματίζονται ποδοσφαιριστές, δεν ξέρω γιατί. Θα τραβήξουμε μεγάλο κουπί. Έχουμε δυσκολία στο γκολ, δεν κρύβομαι. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο αυτά. Συγχαρητήρια στον Μαρίνο Σατσιά για τη δουλειά που κάνει».

Αν είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα στο γκολ: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε γκολ από επιθετικούς. Ίσως να είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο, δεν ξέρω! Σίγουρα υπάρχουν λόγοι. Είναι πολλά τα προβλήματα, οι παίκτες μπαίνουν και βγαίνουν και δεν μπορούν να βρούνε ρυθμό. Ο Κονσταντίνοφ μπήκε σήμερα μετά από αρκετό καιρο, το ίδιο και ο Τσεμπάκ. Εγώ δεν έχω παράπονο. Φεράρι και Σούσιτς πήγαιναν καλά και τώρα είναι νοκ-άουτ, τώρα πρέπει να περιμένω και για τον Μπέλετς. Ποτέ δεν έχω δει στην ζωή μου σαν προπονητής ή ποδοσφαιριστής αυτό το πράγμα με τους τραυματισμούς».

Για την τοποθέτησή του μετά τη νίκη εις βάρος του Απόλλωνα ότι αυτό με τους τραυματισμούς θα πάει μέχρι τον Ιανουάριο. Πως το εννοείτε: «Εγώ πιστεύω στους παίκτες μου αλλά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Εγώ ξέρω τι εννοείτε, το μυαλό σας πάει στις μεταγραφές αλλά εγώ δεν εννοώ αυτό. Ο γιατρός είναι ο καλύτερός μου φίλος και πολλές φορές ο γιατρός κάνει την εντεκάδα! Ίσως πρέπει να του μάθω λίγο και τα προπονητικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ