aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιλόγεβιτς: «Είναι πολλά που δεν ξέρετε – Είδαν πολλά τα μάτια μου, δεν θέλω να...

Μιλόγεβιτς: «Είναι πολλά που δεν ξέρετε – Είδαν πολλά τα μάτια μου, δεν θέλω να πω τίποτα»

Αινιγματικός ήταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο 0-0 με την Ομόνοια. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ τόνισε ότι δεν θα τα παρατήσουν και επανέλαβε την πίστη του ότι στο τέλος η ομάδα του θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό και από τις δύο πλευρές. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε τον έλεγχο τον αγώνα και θέλαμε τη νίκη. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για το γκολ. Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Δώσαμε τα πάντα για τη νίκη αν και δεν ήρθε. Δεν έχουμε άλλο δρόμο, πρέπει να ετοιμαστούμε για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδι. Ξέρουμε το σκορ του άλλου αγώνα, αλλά στέλνουμε το μήνυμα ότι θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Έχουμε ανάγκη για τους οπαδούς μας, τους θέλουμε κοντά μας. Δεν θέλω να σχολιάσω για πέναλτι και ότι άλλο έχει γίνει μέσα στο παιχνίδι. Δεν θα απαντήσω σε καμιά ερώτηση.

Είμαι έμπειρος, είδαν πολλά τα μάτια μου. Δούλεψα και στις δύο ομάδες και θέλω να μιλώ μόνο αγωνιστικά και ποδοσφαιρικά. Δεν αναζητώ ούτε άλλοθι, ούτε τίποτα. Εγώ πρέπει να παίρνω το καλύτερο από τα παιδιά μου, δίνουν πολλά και είναι πολλά που εσείς δεν ξέρετε. Εγώ θέλω να μιλάω μόνο αγωνιστικά και ποδοσφαιρικά. Εγώ παίρνω πάντα την ευθύνη, είναι η δουλειά μου. Είχαμε προβλήματα όπως με τον Μαρκίνιος, ο Εντονγκαλά έπαιξε με ένεση και με μόλις τρεις προπονήσεις, ο Βιγιαφάνιες νομίζω θα τον έχουμε εκτός μέχρι το τέλος. Ο Δώνης έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού, θα γνωρίζετε περισσότερα μέσα στην βδομάδα, αλλά ήθελα να το αναφέρω για να ξέρει ο κόσμος μας. Είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Όλα στη ζωή είναι δανεικά, αλλά στο ποδόσφαιρο η μπάλα είναι στρογγυλή».

Για την αφλογιστία στην επίθεση: «Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τα παιδιά εφάρμοσαν όσα κάναμε στις προπονήσεις. Έχουμε πολλές ευκαιρίες και κλασσικές, έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχει απογοήτευση στα αποδυτήρια, αλλά δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο απ’ το να επιστρέψουμε, είμαι αισιόδοξος. Υπάρχουν ακόμη 12 βαθμοί».

Για την πίεση και αν υπάρχουν παίκτες που επηρεάζονται: «Η πίεση είναι μεγάλη. Εγώ και το επιτελείο μου κάνουμε τα πάντα. Είμαι άνθρωπος που παίρνω ευθύνη και το ξέρουν τα παιδιά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Αυτή η ομάδα είναι ιστορική με πολλούς τίτλους και κόσμο και στις δυσκολίες πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα».

Για τη συνέχεια: «Ότι πετύχαμε μέχρι τώρα ήρθε με τη σκληρή δουλειά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε. Αυτό που με προβληματίζει είναι λίγο κάποιοι τραυματισμοί. Βλέπετε ο Μαρκίνιος, ο Δώνης, ο Εντογκαλά είχαν πρόβλημα. Ο τελευταίος έπαιξε με ένεση σήμερα. Είναι και ο Σούσιτς που με μια πρώτη ματιά δεν θα είναι καλό αυτό που έγινε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ