aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιλόγεβιτς: «Έχουμε δέκα τελικούς – Ξέρει η διοίκηση τι είπα για τον Γουίλερ»

Μιλόγεβιτς: «Έχουμε δέκα τελικούς – Ξέρει η διοίκηση τι είπα για τον Γουίλερ»

Στον Χρίστο Γουίλερ αφιέρωσε τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Νέας Σαλαμίνας ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έμμεσα ανέφερε ότι η θέση του προς τη διοίκηση είναι για ανανέωση συμβολαίου του αριστεροπόδαρου μπακ, ενώ χαρακτήρισε τελικό κάθε επόμενο αγώνα στη διαδικασία των πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα. Όχι μόνο για το σημερινό παιχνίδι, αλλά για όλη την πορεία τους. Και ο κύριος Πουρσαϊτίδης και ο κύριος Μάκης (σ.σ. Παπαϊωάννου) έχουν φτιάξει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και με τις εμφανίσεις που έχουν κάνει όλο τον χρόνο δικαιούνταν να είναι μέσα στην εξάδα.

Για το παιχνίδι, κάναμε αρκετές αλλαγές, κάποιοι παίκτες προέρχονταν από μεγάλη αποχή. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή τους. Δεν είναι έτοιμοι 100%, άλλο τα παιχνίδια και άλλο οι προπονήσεις. Σίγουρα είχαμε αρκετά καλά στοιχεία στον αγώνα. Ήταν εύκολο για εμάς και δύσκολο για τη Σαλαμίνα μετά την αποβολή. Όταν μια ομάδα παίζει για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες έρχεται και η κούραση. Αλλά, έχουμε δει ότι δεν παρατήσαμε ούτε ένα δευτερόλεπτο το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους οπαδούς που ήρθαν, να τους έχουμε κοντά μας να στηρίξουν αυτά τα παιδιά. Αρχίζουν τα πλέι οφ, είναι η τελική ευθεία και θα κριθούν όλα. Απ’ εκεί και πέρα, ελπίζω στα πλέι οφ να μην έχουμε τραυματισμούς και να είμαστε όλοι καλά».

Για τον Γουΐλερ που τραυματίστηκε σοβαρά και το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται: «Το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, θέλουμε όλοι να το αφιερώσουμε στον Χρίστο. Είναι ένα ήσυχο παιδί, ένας πολύ σωστός επαγγελματίας. Το ξέρω ότι ο Γουΐλερ είναι ένα δυνατό παιδί και θα το ξεπεράσει πάρα πολύ γρήγορα. Η διοίκηση ξέρω ότι θα κάνει τα πάντα, είναι ένας παίκτης που και παλαιότερα σας έχω πει ότι είναι διεθνής, είναι μεγάλη η χαρά μου και του εύχομαι να μείνει μαζί μας. Αλλά απ’ εκεί και πέρα, είναι άλλο τι πιστεύω εγώ και άλλο τι θα κάνει η διοίκηση. Ξέρει η διοίκηση τι τους έχω πει για τον Χρίστο, απ’ εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα πάει η εγχείρηση. Είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ μεγάλος επαγγελματίας και δυνατός και θα επιστρέψει σύντομα μαζί μας. Αυτό το παιχνίδι είναι αφιερωμένο στον Χρίστο».

Για τη διαδικασία των πλέι οφ: «Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό, το βλέπουμε σαν τελικό, έχουμε δέκα παιχνίδια μπροστά μας. Νομίζω είναι οι καλύτερες ομάδες και δίκαια είναι όλες στην εξάδα. Όποιος κρατήσει ψηλή ένταση και λίγη τύχη, παίζουμε όλοι μεταξύ μας, θα δούμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ