aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιλόγεβιτς: «Δεν με ενδιαφέρει το σερί, δίκαια είναι εκεί η Πάφος»

Μιλόγεβιτς: «Δεν με ενδιαφέρει το σερί, δίκαια είναι εκεί η Πάφος»

Οι δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το 2-1 επί της Πάφος FC, που έφερε τον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα:

«Για το σερί έχω πει ότι δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι πήραμε τρεις πόντους με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η Πάφος δίκαια είναι σε αυτή τη θέση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, τα έδωσαν όλα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην Πάφο.

Νομίζω ότι είδαμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ήρθαμε με στόχο να πάρουμε κάτι. Προετοιμαστήκαμε και δουλέψαμε πάρα πολύ καλά για το ματς. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα που παίζει πάρα πολύ καλά, παίζει γρήγορα και γενικά ένας πολύ καλός αντίπαλος.

Είχε την κατοχή ο αντίπαλος, αλλά εμείς παίξαμε αυτό που ξέρουμε να παίζουμε. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια στα παιδιά μου που δώσανε ξανά τη ψυχή τους. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας και λυπάμαι πάρα πολύ που για ένα παιχνίδι δεν θα τους έχουμε μαζί μας. Θα ξεκουραστούμε και από μετά θα δούμε το επόμενο μεγάλο ντέρμπι με την Ανόρθωση».

Για την απουσία του Κρέσπο μετά την αποβολή του: «Ένας πολύ σημαντικός παίκτης αλλά όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Πιστεύω σε όλα τα παιδιά που έχουμε στο ρόστερ μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ