aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιλόγεβιτς: «Μπορούσα να πω για τον Κβιλιτάια, αλλά τώρα τέλειωσε»

Μιλόγεβιτς: «Μπορούσα να πω για τον Κβιλιτάια, αλλά τώρα τέλειωσε»

Ευχαριστημένος από την απόδοση, όχι όμως από το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε μετά το 1-2 από την ΑΕΚ στο ντέρμπι κορυφής ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Βλάνταν Μιλόγεβιτς:

«Παρά την ήττα, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, όπως δεν θέλει καμία ομάδα να δεχτεί. Προσπαθήσαμε κάναμε ευκαιρίες αλλά η ΑΕΚ ήταν αυτή που πέτυχε το 2-0. Μπορούσα να πω για την ευκαιρία του Κβιλιτάια να κάνει το 2-2, αλλά τώρα τέλειωσε. Κοιτάμε πλέον τον Απόλλωνα συγχαρητήρια στη ΑΕΚ».

Σήμερα νίκησε η καλύτερη ομάδα; «Για μένα το ποδόσφαιρο είναι το τελικό αποτέλεσμα. Κάναμε λάθη στα δύο γκολ που δεχθήκαμε και εκεί που πήγαμε να κάνουμε το 1-1 έγινε το 2-0. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, είμαι αισιόδοξος για τη δική μου ομάδα. Η ΑΕΚ έχει ένα αβαντάζ αλλά εμείς όπως είπα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι»,

Για τον κόσμο και το χειροκρότημα παρά την ήττα; «Ο κόσμος μας έχει μεγάλη δύναμη και πάντα τον εκτιμώ και τον ευχαριστώ. Τους καλώ να είναι κοντά μας να μας βοηθήσουν και στο τέλος θα δούμε τι θα φέρει η πορεία μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ