aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιλόγεβιτς: «Μπερδεύτηκα με το ακυρωθέν γκολ - Δεν τον ακούμπησε ο Καρώ και αποβλήθηκε»

Μιλόγεβιτς: «Μπερδεύτηκα με το ακυρωθέν γκολ – Δεν τον ακούμπησε ο Καρώ και αποβλήθηκε»

Τα παράπονα του για το ακυρωθέν γκολ του Κοσταντίνοφ, αλλά και για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καρώ, εξέφρασε μετά τη νίκη (2-1) του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας, για τον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι γαλαζοκίτρινοι ήταν πολύ καλύτεροι απ’ ότι στο πρώτο, τόνισε.

Όσα δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς:

Αρχικά είπε: «Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε να έχουμε ένα καλό σκορ, αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο πρώτο μέρος δεν ξέρω για ποιο λόγο, είχαμε πολλές λανθασμένες αποφάσεις, ήμασταν πολύ αργοί. Από αυτά που είπαμε, πολλά δεν τα κάναμε και φυσιολογικά ήμασταν πίσω στο σκορ. Διορθώσαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο και ήμασταν πολύ καλύτεροι, πετύχαμε δυο γκολ.

Θα σταθώ στο ακυρωθέν γκολ. Και εγώ πραγματικά μπερδεύτηκα, δεν ξέρω πότε είναι γκολ, πότε δεν είναι, πότε είναι VAR, πότε δεν είναι. Από την θέση μου που το είδα, δεν μπορεί αυτό το γκολ να ακυρωθεί. Επίσης ο Καρώ ήταν μπροστά στα μάτια μου, δεν τον ακούμπησε καθόλου και πήρε δεύτερη κίτρινη. Μπορεί να είναι πολύ αυστηρό. Σε τέτοια παιχνίδια αυτά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο, να μένεις με δέκα παίκτες σε ένα ντέρμπι.

Απ’ εκεί και πέρα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Στο δεύτερο μέρος έδωσαν τα πάντα και ο κόσμος μας βοήθησε, ήταν δίπλα μας σε όλο το παιχνίδι. Κάτω τα κεφάλια, έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι και συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς πολλές μέρες για ξεκούραση. Περιμένω κάποιους παίκτες να επιστρέψουν».

Για την αντίδραση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος και την ανατροπή: «Μου αρέσει αυτή η αντίδραση, δείχνει ότι οι παίκτες έχουν χαρακτήρα. Δεν μπορείς να τα παρατάς. Παίζεις για την φανέλα σου, για την ιστορία σου. Είναι ωραίο να κάνεις αυτές τις ανατροπές. Δεν μου… αρέσουν, δεν νομίζω να αρέσουν σε κανένα!».

Ένα σχόλιο για τον Ντάλσιο ο οποίος είχε γίνει νωρίς αλλαγή με τον Απόλλωνα και στα επόμενα παιχνίδια βγάζει αντίδραση και είναι πολύ καλύτερος: «Εγώ έτσι λειτουργώ, πάντα διαλέγω την καλύτερη ομάδα. Ο Ντάλσιο κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά παρόλο ότι δεν είναι η φυσική του θέση. Όμως είναι ταλαντούχος παίκτης, κάνει τη δουλειά του και σίγουρα είμαι ευχαριστημένος».

Δουλέψατε για να χτυπήσετε τον αντίπαλο στην αδυναμία του στις στατικές φάσεις; «Οι στημένες φάσεις είναι κάτι που δουλεύουμε. Μας έλειπε ο Βιγιαφάνες που είχε πολύ καλά χτυπήματα. Μέχρι που ήρθε ο Μπεν είχαμε προβλήματα. Είναι ωραίο αλλά στο ποδόσφαιρο όλα τα δουλεύεις, δεν έρχεται τίποτα στην τύχη».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ