aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜίλησε με Γιοβάνοβιτς, απαντάει το Σαββατοκύριακο!

Μίλησε με Γιοβάνοβιτς, απαντάει το Σαββατοκύριακο!

Oι επαφές του Παναθηναϊκού με τους υποψήφιους προπονητές που έχει προκρίνει στη βασική shortlist του, έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία. Και μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα ξεκαθαρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το θέμα του νέου τεχνικού του «τριφυλλιού», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παραμένει ως Νο1 επιλογή των «πράσινων» και δη του Γιάννη Αλαφούζου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το τελευταίο διήμερο υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και τον Σέρβο τεχνικό. Πολύ πιο επίσημα πλέον, μετά τη διερευνητική επαφή που είχαν κάνει προ ημερών συνεργάτες του Αλαφούζου, με τους δύο άνδρες να αναλύουν όλα τα δεδομένα για ενδεχόμενη συνεργασία τους κι όσα αφορούν τη λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως ο Αλαφούζος και ο Γιοβάνοβιτς συμφώνησαν να τα ξαναπούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, για να συζητήσουν ορισμένες ακόμη λεπτομέρειες και να δώσει την οριστική απάντησή του ο 58χρονος τεχνικός.

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΚΙ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΒΑΪΛΕΡ
Σε κάθε περίπτωση, το θέμα με τον Γιοβάνοβιτς θα ξεκαθαρίσει μια και καλή (το πολύ) μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (23/05) και είτε οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια και θα ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της “επόμενης μέρας”, είτε θα στραφεί το «τριφύλλι» στην επόμενη επιλογή του, τον 48χρονο Ελβετό Ρενέ Βάιλερ.

Ο Γιοβάνοβιτς βλέπει πολύ θετικά την προοπτική του Παναθηναϊκού και νιώθει κολακευμένος απ’ τον τρόπο με οποίο τον προσέγγισε το κλαμπ. Αν υπάρχει κάτι που τον «φρενάρει» -ως ένα βαθμό- αυτό δεν είναι ούτε η δυσκολία του πρότζεκτ, ούτε η «ζόρικη» κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός εδώ και χρόνια, καθώς νιώθει σίγουρος για τις δυνάμεις του και τους συνεργάτες του.

Ο μοναδικός… ενδοιασμός του είναι η συνολική κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το «τοξικό» κλίμα που επικρατεί σε αυτό. Θα «ζυγίσει» πάντως με προσοχή όλα τα δεδομένα και μέσα στο Σαββατοκύριακο (22-23/05) θα δώσει την οριστική απάντησή του στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, στην απευθείας επαφή που θα έχουν, μέσω τηλεδιάσκεψης κι όχι εκ του σύνεγγυς, καθώς ένα προσωπικό θέμα δεν επιτρέπει στον Σέρβο τεχνικό να ταξιδέψει για λίγες ημέρες στην Ελλάδα.

Εάν η απάντηση του Γιοβάνοβιτς είναι αρνητική, ο ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού «τριφυλλιού» θα στραφεί οριστικά στον Ρενέ Βάιλερ -που ούτως ή άλλως «παίζει» με πολύ καλές πιθανότητες, καθώς είναι στις επιλογές που έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό ο Αλαφούζος- ενώ λίγο πιο πίσω βρίσκεται πλέον η περίπτωση τόσο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όσο και του Ουαλού Κρις Κόουλμαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ