aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜίλησε για την υποδοχή, τον στόχο του, τον Πιέρο και τον Ντε Καμάργκο

Μίλησε για την υποδοχή, τον στόχο του, τον Πιέρο και τον Ντε Καμάργκο

Ο Γιάννης Γιαννιώτας παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ΑΝΤ1 και δηλώνει πανευτυχής που επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ, έστω και με τη μορφή νέου δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Αρχικά ανέφερε πως συγκινήθηκε από την υποδοχής της οποίας έτυχε στο αεροδρόμιο από μερίδα ΑΠΟΕΛιστών, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα αγωνιστεί με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, καθώς και τη σιγουριά του ότι ο ΑΠΟΕΛ θα καταφέρει να συμμετάσχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, συμβάλλοντας σ’ αυτό με την αγωνιστική του παρουσία.

Από εκεί και πέρα, έσταξε μέλι για τον Πιέρο Σωτηρίου τονίζοντας πως του αρέσει πάρα πολύ το στιλ του νεαρού επιθετικού και πως έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά τα οποία θα τον βοηθήσουν στην περαιτέρω ανέλιξη του.

Τέλος, δήλωσε πως γνωρίζει την καινούρια μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ, τον επιθετικό Ιγκόρ ντε Καμάργκο, αφού τον είδε να παίζει στην Γερμανία και προσθέτει πως τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά θα φανούν πολύ χρήσιμα στις προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ για επιτυχίες τόσο στο κυπριακό πρωτάθλημα όσο και στα ευρωπαϊκά ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ