aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Μίλησα με τον ΠΑΟΚ»

«Μίλησα με τον ΠΑΟΚ»

Την αποκάλυψη ότι έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα όχι μόνο μία φορά, έκανε ο Τιμούρ Κετσπάγια, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «To derby» στο «TV Mακεδονία».

«Έχω συζητήσει με τον ΠΑΟΚ, όχι μία φορά. Πολλές φορές. Μίλησα σχεδόν με όλους εκτός από τον Κούδα! Έχω μιλήσει και με τον Ιβάν Σαββίδη, μίλησα παλιότερα με τον Τσιστιακόφ, ενώ τελευταία είχα μιλήσει με τον Τζακ Αγγελίδη, όταν μιλούσα και με την Εθνική. Μιλήσαμε, είπε θα με ξαναπάρει, αλλά δεν ξαναπήρε», είπε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Η συγκεκριμένη υπόθεση διαδραματίστηκε πέρσι τον Φεβρουάριο, όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης και πριν πάρει το χρίσμα για τρίτη φορά ο Γεωργιάδης.

«Ήμουν υποψήφιος για την Εθνική, όταν η Εθνική πήρε άλλον προπονητή (σ.σ. Μαρκαριάν), με πήρε τηλέφωνο ο Αγγελίδης», είπε ο Κετσπάγια που αναφέρθηκε και στον Τσιστιακόφ.

Εκείνη η κρούση είχε γίνει τη σεζόν 2013-14, που ο Κετσπάγια ήταν στην Εθνική Γεωργίας. «Συνήθως με καλούν, όταν έχω ομάδα», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ