aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜίχος: «Η διαφορά €100.000 με τον Κρίστιανσεν, o Γιαννιώτας και ο Χριστοφή»

Μίχος: «Η διαφορά €100.000 με τον Κρίστιανσεν, o Γιαννιώτας και ο Χριστοφή»

Ο Ευάγγελος Μίχος στη στήλη του στην ελληνική έκδοση της εφημερίδας «GoalNews» μεταφέρει πληροφορίες από την πιάτσα των agents. Ο ίδιος μίλησε χθες το απόγευμα στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» στον Active 107.4&102.5, στους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Κωνσταντίνου παραθέτοντας λεπτομέρειες τόσο για την περίπτωση του Κωνσταντίνου Λαΐφη, όσο και των Τόμας Κρίστιανσεν και Γιάννη Γιαννιώτα.

ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ: «Ο Δανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ όχι μόνο δεν δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους που του έκαναν οι «γαλαζοκίτρινοι», αλλά ζητάει και γενναία αύξηση αποδοχών. Με τη μεταξύ τους διαφορά, σύμφωνα με πληροφορίες από τη μανατζερική πιάτσα της Κύπρου, να υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ.

Και κυρίως τον ισπανοαναθρεμμένο προπονητή να μην… αγχώνεται και να βιάζεται, παραπέμποντας μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Όσο μάλιστα η διαφορά στο οικονομικό παραμένει αγεφύρωτη, κυκλοφορούν (από προχθές) στο νησί σενάρια που θέλουν τον Κρίστιανσεν να συζητάει με τον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι!

Απλώς να επισημάνουμε τις πολύ φιλικές σχέσεις των δύο ομάδων αλλά και την παρουσία του (πρώην «ερυθρόλευκου») Χουάνχο Λορένθο ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του ΑΠΟΕΛ…».

ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: «Είναι από τους δανεικούς που έχει ήδη ενημερωθεί από τον Ολυμπιακό πως το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην ομάδα για την επόμενη περίοδο. Ο διεθνής Έλληνας ακραίος άλλωστε δεν είχε βάλει το περασμένο καλοκαίρι οψιόν αγοράς του από την κυπριακή ομάδα. Κάτι που δεν συνέβη στην περίπτωση του δανεικού Λαΐφη και η Σταντάρ Λιέγης θα την ενεργοποιήσει και θα τον αγοράσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ