aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιχαΐλοβιτς: «Ο Πουρσαϊτίδης πήρε ομάδα διαβάθμισης και κέρδισε την Ομόνοια»

Μιχαΐλοβιτς: «Ο Πουρσαϊτίδης πήρε ομάδα διαβάθμισης και κέρδισε την Ομόνοια»

Βέβαιος για τη δουλειά του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον ΑΠΟΕΛ δήλωσε ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς. Ο Σερβοκύπριος παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής στις ακαδημίες της Ανόρθωσης μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» τόνισε ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός βελτίωσε την ψυχολογία των παικτών, δεν κάνει «πειράματα» και χρησιμοποιεί τους παίκτες στις θέσεις τους ενώ άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις για τον ΑΠΟΕΛ

Περίμενες την απόδοση του ΑΠΟΕΛ: «Τέτοια απόδοση νομίζω δεν περίμενε κανείς. Ούτε καν ο Σάββας πιστεύω περίμενε αυτή την εμφάνιση, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο. Και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλός. Από τη μέρα που πήγε εκεί ο Σάββας άλλαξε πολλά πράγματα και φάνηκε πως υπάρχουν καλοί παίκτες. Κατάφερε να έχει κατοχή της μπάλας και δημιουργεί φάσεις. Αν θυμάστε πριν τον Σάββα έπαιζε με μακρινές μπαλιές και δεν είχε καθόλου την μπάλα στα πόδια. Αυτό το πράγμα άλλαξε και βλέπουμε ότι δημιουργεί ευκαιρίες».

Μπορεί να μεταμορφώσει ένας προπονητής σε δύο μήνες; «Οι αποδείξεις είναι εκεί. Εγώ είμαι σίγουρος. Με τον Σάββα ήμασταν μαζί στα μαθήματα για το PRO. Ξέρω πως σκέφτεται και πως δουλεύει. Πήρε μια ομάδα διαβάθμισης και πήγε και κέρδισε με σχετική ευκολία την πρώτη ομάδα στη βαθμολογία. Νομίζω ότι το πρώτο πράγμα που έκανε ο Σάββας ήταν να βάλει όλους τους παίκτες στη θέση που παίζουν. Δεν κάνει πειράματα. Επίσης, άλλαξε την ψυχολογία. Τακτική έκανε αυτό που σας είπε, προσπαθεί και παίζει παιχνίδι κατοχής. Είναι σε μια μεγάλη ομάδα, με καλούς παίκτες και κατάφερε να το αλλάξει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ