aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛMιχαΐλοβιτς: «Είχα πρόταση από την Ομόνοια αλλά με εμπόδισαν να πάω»

Mιχαΐλοβιτς: «Είχα πρόταση από την Ομόνοια αλλά με εμπόδισαν να πάω»

Πρόταση της Ομόνοιας αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα www.cdt.ch ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς. Ο πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται πλέον στη Λέφσκι Σόφιας μιλώντας σε ιστοσελίδα της Ελβετίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πως από βασικός στον ΑΠΟΕΛ τέθηκε εκτός ομάδας.

«Όταν ήρθε η πανδημία του κορωνοϊού στη ζωή μας στην Κύπρο ακολούθησε διακοπή της περασμένης σεζόν και μια ολόκληρη σειρά οικονομικών προβλημάτων. Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα και για αυτό το λόγο βγήκα από την ομάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού», ήταν η εξήγηση του Μιχαΐλοβιτς και ακολούθως αποκάλυψε ότι είχε προτάσεις από Ισραήλ και Αγγλία όλο αυτό το διάστημα, αλλά επέλεξε να μην πάρει μετεγγραφή.

Σύμφωνα με τον δεξιοπόδαρο ποδοσφαιριστή δέχθηκε πρόταση και από την Ομόνοια, αλλά δεν τον άφησαν να πάει. «Είχα πολλές προτάσεις. Από την Ομόνοια Λευκωσίας, όπου στην πραγματικότητα με εμπόδισαν να μετακομίσω. Από το Ισραήλ και από την Κάρντιφ στην Αγγλία αλλά σε αυτήν την περίπτωση ήταν στη μέση οι νέοι κανόνες που συνδέονται με το Brexit που έθεταν σε κίνδυνο τα πάντα. Μετά από τέσσερις μήνες αδράνειας, η πρόταση της Λέφσκι Σόφιας με έπεισε», ανέφερε ο Μιχαΐλοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ