aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιχαΐλοβιτς: «Δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Με ρώτησε ο Ουζουνίδης…»

Μιχαΐλοβιτς: «Δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Με ρώτησε ο Ουζουνίδης…»

Στην μεικτή ζώνη μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, μετά την βαριά ήττα από τη Βασιλεία (0-3). Ο Ελβετός αναφέρθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του, στην έλλειψη πάθους σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ κατέληξε για το πρωτάθλημα και τη συνέχεια.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι και την ήττα: «Αρχίσαμε το παιχνίδι με ένα μεγάλο λάθος που δεν έπρεπε να κάνουμε. Το παιχνίδι άρχισε στραβά και αυτό μας επηρέασε».

Για την θέση στην οποία αγωνίστηκε: «Ο κόουτς με ρώτησε αν παίζω αριστερά γιατί έχουμε απουσίες και του είπα δεν έχω πρόβλημα να βοηθήσω την ομάδα. Νομίζω έκανα καλό παιχνίδι, για μένα δεν είναι πρόβλημα».

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί τώρα, παίζουμε με την Πάφο και γνωρίζουμε ότι είμαστε στο -5 από την Ανόρθωση και την κορυφή. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό τον αγώνα. Κάναμε καλή δουλειά στην Ευρώπη, όμως σήμερα ήταν μια κακή μέρα. Πρέπει να κερδίσουμε την Πάφο, και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα γιατί το θέλουμε».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν είχε το ίδιο πάθος όπως με στο ματς με τον Απόλλωνα: «Δεν γνωρίζω ούτε εγώ, ειλικρινά δεν γνωρίζω. Αυτό με εξέπληξε και εμένα. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο, δεν ξέρω τι έγινε. Σας είπα, κάναμε ένα μεγάλο λάθος στο πρώτο ημίχρονο. Είδα τον αγώνα με τον Απόλλωνα από την κερκίδα, και είδα την δύναμη της ομάδας. Ένιωσα περήφανος. Σήμερα ήμουν στο γήπεδο, τέλειωσε το παιχνίδι και δεν αισθανόμουν καλά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά θέλω να δουλέψω σκληρά και στον επόμενο αγώνα να παρουσιάσω καλύτερη απόδοση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ