aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Μίχα και Ατζίλι στο “ραντάρ” ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας»

«Μίχα και Ατζίλι στο “ραντάρ” ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας»

Καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ που εμπλέκουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας με ομάδες της Κύπρου. Προ ημερών η ιστοσελίδα sport1.maariv.co.il είχε αποκαλύψει ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Ανζ-Φρέντι Πλουμά της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Η πληροφόρηση του «Goal» επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ των Ισραηλινών, καθώς ο 25χρονος εξτρέμ εξετάζεται από την Ομάδα Προγραμματισμού του τριφυλλιού σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η παραμονή του Ακιντόλα.

Την Κυριακή άλλος ένας ποδοσφαιριστής της Μπεϊτάρ, ο Ιντάν Βερέντ που αγωνίζεται επίσης στα «φτερά» της επίθεσης σύμφωνα με τους Ισραηλινούς είναι στο «στόχαστρο» του ΑΠΟΕΛ. Τη Δευτέρα οι δύο «αιώνιοι» της Λευκωσίας συνδέονται με άλλους δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πρόκειται για τους Ντορ Μίχα (επιτελικός μέσος και ακραίος επιθετικός) και Ομέρ Ατζίλι (ακραίος επιθετικός). Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα sport1.maariv.co.il το μέλλον τους στην ομάδα της πρωτεύουσας δεν είναι σίγουρα και εξετάζουν το ενδεχόμενο μετεγγραφής τους στο εξωτερικό. Πιθανοί προορισμοί τους, με βάση το ρεπορτάζ, είναι η Ελλάδα, η Ρουμανία και η Κύπρος, με την υποσημείωση πως ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια παρακολουθούν τις περιπτώσεις τους.

Ο Μίχα είναι 28 ετών και στη λήξασα σεζόν έπαιξε 34 αγώνες και πέτυχε τρία γκολ. Βρίσκεται στην Μακάμπι από το 2011 και συνολικά κατέγραψε 365 εμφανίσεις, σκόραρε 40 γκολ και πιστώθηκε 77 ασίστ. Ο Ατζίλι πέτυχε οκτώ τέρματα και πιστώθηκε εννέα ασίστ σε 22 αγώνες φέτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ