aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜια τυπική νίκη ΑΠΟΕΛ

Μια τυπική νίκη ΑΠΟΕΛ

Η πέμπτη συνεχόμενη νίκη του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα, που πήρε απόψε στην Περιστερώνα επί της Δόξας με 1-0, είχε όλα τα στοιχεία των προηγούμενων τεσσάρων.

1) Είχε άγχος, αφού το σασπένς διήρκησε έως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

2) Ανέδειξε για ακόμη μία φορά το μεγάλο πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από την τελική προσπάθεια, απόρροια και της αδυναμίας των σέντερ φορ (ο Κβιλιτάια έδειξε στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό ότι παραμένει σκιά του εαυτού του). Αν και σήμερα έβγαλε περισσότερες φάσεις με καλές συνεργασίες των ποδοσφαιριστών του, πρόβλημα στο αντίπαλο κουτί ήταν ξανά ολοφάνερο.

3) Για ακόμη μία φορά έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά ένας εξτρέμ, αφού ο Μαρκίνιος πέτυχε το 12ο γκολ ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα φτερά (σε όλες τις διοργανώσεις).

4) H άμυνα απέδειξε ξανά ότι παραμένει το γερό χαρτί των γαλαζοκιτρίνων, καθώς πρόσθεσε άλλο ένα μηδέν παθητικό, έχοντας ανησυχήσει πολύ μόνο σε μία φάση (Μπένι 60’).

5) Και φυσικά πώς να απουσιάσει η γάγγραινα των τραυματισμών; Ο Τσεπάκ έγινε αναγκαστική αλλαγή με μυικό πρόβλημα στο ημίχρονο.

Με άλλα λόγια, μια τυπική νίκη του ΑΠΟΕΛ στο τρέχον πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ