aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜία... συμφωνία με προεκτάσεις

Μία… συμφωνία με προεκτάσεις

Τα τυπικά έχουν απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την ουκρανική εταιρεία και να εισρεύσει «ζεστό» χρήμα στο ταμείο της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Αν και προ λίγων εβδομάδων εκφραζόταν η αισιοδοξία πως θα ανακοινωνόταν το deal πριν από τη Γενική Συνέλευση, το θέμα πήρε παράταση ένεκα της διευθέτησης (αναγκαίων) λεπτομερειών.

Η εν λόγω εταιρεία (η ταυτότητά της αποτελεί επί της παρούσης επτασφράγιστο μυστικό), που επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για να επενδύσει στους πρωταθλητές, σε πρώτη φάση μέσω του αδιάθετου μετοχικού κεφαλαίου, εννοείται πως θα ρίξει ένα πολύ σεβαστό ποσό.

«Έχουμε αναλώσει πάρα πολύ χρόνο στο συγκεκριμένο θέμα και ευελπιστώ ότι πολύ σύντομα θα έχω ενώπιόν σας κάποιες πολύ σημαντικές ανακοινώσεις επί του συγκεκριμένου θέματος», είχε αναφέρει ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, στη Γενική Συνέλευση.

Εκφράζεται η αισιοδοξία πως περί τα μέσα Ιουνίου, όλα θα έχουν τελειώσει και έτσι, ένας νέος «ισχυρός παίκτης» θα εισχωρήσει στην πυραμίδα των μεγαλομετόχων της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, φέρνοντας τις σχετικές ανακατατάξεις. Μια πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη, κρίνοντας και τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διέρχεται η χώρα μας.

Εν ευθέτω χρόνω και εφόσον προκύψουν οι ανακοινώσεις, αναμένεται να γίνουν περαιτέρω συζητήσεις με την ουκρανική εταιρεία για διεύρυνση της συνεργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ