aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Μια νέα πρόκληση στον ΑΠΟΕΛ και θα παλέψω»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Την πληροφορία την είχαμε παραθέσει, πριν από την επισημοποίησή της. Ότι ο Γιώργος Αναστασιάδης θα ήταν μαζί με τον Χάτι Ελχάτζ, βοηθός του Αντώνη Κωνσταντινίδη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Όπως και έγινε τελικά. Εμείς θα λέγαμε ότι ήταν μια πάρα πολύ σωστή κίνηση από πλευράς γαλαζοκιτρίνων, που μέσα από τις γενικότερες προσπάθειες στις οποίες προβαίνουν όσον αφορά τον προγραμματισμό, αποδεικνύουν ότι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για επάνοδο στην κορυφή.

Επικοινωνήσαμε με το Γιώργο Αναστασιάδη, με σκοπό να μας μιλήσει για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του και μας ανέφερε τα εξής: «Πρώτα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, όπως φυσικά και τον προπονητή Αντώνη Κωνσταντινίδη που μου εμπιστευτήκαν αυτήν τη θέση, στο προπονητικό τιμ της ομάδας. Για μένα το γεγονός αυτό, αποτελεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου σχετικά με την καλαθόσφαιρα και θα κάνω ότι μπορώ για να αντεπεξέλθω. Σίγουρα, κάθε αρχή είναι και δύσκολη, όμως αν δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω, πολύ απλά δεν θα δεχόμουνα την πρόταση που μου έχει γίνει. Ελπίζω ότι θα καταφέρω να κάνω μιαν καριέρα σε αυτόν τον τομέα, ανάλογη με αυτήν που είχα κάνει ως παίκτης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ