aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Μία εκπληκτική κλήρωση για εμάς»

«Μία εκπληκτική κλήρωση για εμάς»

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Νορβηγίας έκαναν ποδοσφαιριστές της Ρόζενμποργκ με αφορμή την κλήρωση του Γ΄ Προκριματικού Γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

O Παλ Αντρέ Χέλαντ, που σημείωσε το δεύτερο γκολ κόντρα στη Νόρκεπινγκ ήταν χαρούμενος γιατί η Νορβηγική ομάδα απέφυγε τον Ολυμπιακό Πειραιώς:

“Πρώτα απ’ όλα πρέπει να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Αν τα καταφέρουμε, τότε θα είναι μία εκπληκτική κλήρωση για εμάς. Αποφύγαμε τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν για μένα ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να μας τύχει. Πιστεύω ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι μία ομάδα που είναι στα μέτρα μας, όμως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα στο εκτός έδρας παιχνίδι. Όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοσή μας στο γήπεδο. Θα είναι κάτι εκπληκτικό εάν καταφέρουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλωσα βλέποντας τη Ρόζενμποργκ στο Τσάμπιονς Λιγκ και το να παίζω για την αγαπημένη μου ομάδα είναι κάτι εξαιρετικά μεγάλο”.

Από την πλευρά του ο πρώην προπονητής της Νορβηγικής ομάδας, Νιλς Άρνε Έγκεν, τόνισε:

“Στο αρχικό άκουσμα της κλήρωσης, όλα φαίνονται πολύ καλά, όμως πρέπει να αποφύγεις τις “παγίδες” και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Το Κυπριακό ποδόσφαιρο έχει αναπτυχθεί πολύ. Παίξαμε σε κάποια τουρνουά στην Αγία Νάπα και γνωρίζε τις ομάδες εκεί. Δεν είναι όπως παλιά. Η Ρόζενμποργκ είναι σε καλή κατάσταση τώρα, αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι το διαφορετικό και μόνο εάν προχωρήσεις στη διοργάνωση θα μάθεις κάποια πράγματα. Δεν μπορείς να τα διδαχθείς αλλού. Όταν βρεθείς εκεί, τότε οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις θα είναι μοναδικές”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ