aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜια ανάσα από Γιάκολις ο ΑΠΟΕΛ, έπεται και αποχώρηση τρίτου παίκτη

Μια ανάσα από Γιάκολις ο ΑΠΟΕΛ, έπεται και αποχώρηση τρίτου παίκτη

Ο ΑΠΟΕΛ, εκτός απροόπτου, προχωράει και σε τρίτη μετεγγραφή μετά από τον Ρομάν Μπέζιακ και τον Μικαέλ Φακινέτι, καθώς είναι σε πολύ καλό δρόμο για την απόκτηση του Αντόνιο Γιάκολις και ενός μίας σημαντικής προσθήκης στο ρόστερ του. Ο ποδοσφαιριστής θα ανακοινωθεί όταν πέσουν οι υπογραφές.

Διαβάστε επίσης: Ο παίχτης που «διώχνει» ο Γιάκολις

Η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων είναι σε επαφές με τη Στεάουα Βουκουρεστίου και τρέχει για να αποσπάσει την υπογραφή του Κροάτη εξτρέμ προτού εκπνεύσει η τρέχουσα χειμερινή μετεγγραφική περίοδος τα μεσάνυκτα της Πέμπτης (31/01). Για να εγγραφεί ο Γιάκολις στο ρόστερ θα χρειαστεί να διαγραφεί ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, όπως έγινε με τον Γκιλέρμε Ντελατόρε και τον Ρέζα Γκουντζανετσχάντ για να εγγραφούν οι Μπέζιακ-Φακινέτι.

Διαβάστε επίσης: Τον ήθελε η Δόξα, κατέληξε στην ΕΝΠ!

Aυτός ο οποίος θα διαγραφεί σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal με τον Βαλκάνιο πρώην άσο του Απόλλωνα και της Στεάουα Βουκουρεστίου, είναι ο Ζίφκο Μιλάνοφ, ο οποίος ενημερώθηκε ήδη πως είναι εκτός πλάνου. Εξέλιξη στο θέμα αναμένεται από στιγμή σε στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Έχουν κέφια οι Άγγλοι: «Με £2.800.000 στην Κάρντιφ ο Εφραίμ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ