aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜετεγγραφή του «Ντέβι», χαρά του Αΐλτον

Μετεγγραφή του «Ντέβι», χαρά του Αΐλτον

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το γκολ που πέτυχε ο Τομάς ντε Βινσέντι στο 90’+8 του επαναληπτικού με τη Ρόζενμποργκ (3-0) ίσως να ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Οι επαφές για την παραχώρησή του στην Αλ Σαμπάμπ αλ Αραμπί θα γίνουν εντός τους Σαββατοκύριακου και είναι πιθανόν να μην αγωνιστεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως δήλωσε χθες ο Πρόδρομος Πετρίδης στο Ράδιο Πρώτο, απόψε θα αφιχθεί στην Κύπρο ο μάνατζερ του Αργεντινού. Σύμφωνα με τον ίδιο, αν τα βρουν, αύριο θα ταξιδέψει αντιπροσωπία της εταιρείας στο Ντουμπάι για να κλείσει η μετεγγραφή.

Στόχος βεβαίως των πρωταθλητών είναι σε περίπτωση πώλησής του να αποχωρήσει μετά τα επόμενα δύο ευρωπαϊκά ματς. Ωστόσο, αυτό θα εξαρτηθεί και από τον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Πάντως, η προδιαγραφόμενη μετεγγραφή του Ντε Βινσέντι έρχεται σε μία περίοδο κατά την οποία βρίσκεται κοντά σε σημαντική επίδοση. Σκοράροντας κατά των Νορβηγών πέτυχε το έβδομο γκολ του στα ευρωπαϊκά κύπελλα με τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό τον φέρνει μόνο δύο τέρματα μακριά από τον κάτοχο της σχετικής πρωτιάς, Αΐλτον Αλμέιδα, ο οποίος σταμάτησε στα εννιά το καλοκαίρι του 2012.

Ο Βραζιλιάνος θα αισθανθεί «απειλή» αρκεί να ισχύσει ένα από τα εξής σενάρια για τον «Ντέβι»: είτε να αγωνιστεί στα πλέι οφ είτε (κυρίως) να χαλάσει η μετεγγραφή του και να έχει την ευκαιρία σε άλλα οκτώ ευρωπαϊκά ματς (το δεύτερο ενδεχόμενο φαντάζει απομακρυσμένο).

Για την ώρα ο Ντε Βινσέντι βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα των γαλαζοκίτρινων ευρωσκόρερ, με τους Γιάννο Ιωάννου, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς. Δεύτεροι με οκτώ γκολ είναι οι Γκουστάβο Μαντούκα και Άντρος Σωτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ