aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜετεγγραφή επιθετικού σε πρώτο πλάνο!

Μετεγγραφή επιθετικού σε πρώτο πλάνο!

Ο ΑΠΟΕΛ δήλωσε 23 ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια με την Φλόρα Ταλίν ενώ μπορεί να κάνει μια αλλαγή στην λίστα μέχρι τα μεσάνυκτα πριν τον πρώτο αγώνα με τους Εσθονούς.

Διαβάστε επίσης: Οι 6 κομμένοι του Μπαλταζάρ και το μέλλον τους!

Μέχρι την Τετάρτη το βράδυ έχει την δυνατότητα να διαφοροποιήσει τα δεδομένα του και να αφαιρέσει ποδοσφαιριστή από τους 23 που έχει δηλώσει και την θέση του να πάρει πιθανή νέα μετεγγραφή που μπορεί να προκύψει τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Μετρά αντίστροφα ο Ορ, εκτός λίστας Κάζου και Νατέλ

Πάντως τις τελευταίες ώρες έχουν εντείνει τις προσπάθειες επιθετικού και αν η μετεγγραφή κλείσει θετικά πριν την Τετάρτη να συμπεριληφθεί στην λίστα. Καθοριστικές οι επόμενες μέρες και γι’ αυτό το κεφάλαιο.

Από τον ΑΠΟΕΛ δεν διαρρέουν ονόματα με τα οποία βρίσκονται σε επαφή, ο Απόστολος Βέλλιος είχε προταθεί εξετάστηκε αλλά δεν προχώρησε η περίπτωση του με αποτέλεσμα να στραφούν σε άλλες λύσεις. Ήδη υπάρχουν προχωρημένες επαφές με δύο ονόματα και δεν αποκλείεται στην πορεία να γίνει κίνηση και για ένα ακόμα επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει ανάλογα και με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ