aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜετεγγραφή ενόψει στον ΑΠΟΕΛ…

Μετεγγραφή ενόψει στον ΑΠΟΕΛ…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ίσως να προτρέχουμε των γεγονότων, ωστόσο όλα δείχνουν πως έχουν πάρει τον δρόμο τους και η πρώτη μετεγγραφή για τον Γενάρη είναι προ των πυλών. Θα είναι μάλιστα εκ των έσω και αφορά στον Νικόλα Ιωάννου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να περάσει από εργομετρικό τεστ και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Ρώμη προκειμένου να πάρει το πράσινο φως από τον γιατρό που του έκανε την εγχείρηση για να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Όλα αυτά στις επόμενες 20 μέρες.

Οι αθέατες στιγμές από το Τότεναμ-ΑΠΟΕΛ (vid)

Πράγμα που σημαίνει ότι ο 22χρονος αμυντικός αρχίζει να μετρά αντίστροφα. Από τον Ιανουάριο αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και γύρω στο τέλος του μήνα θα είναι έτοιμος να ριχθεί κι αυτός στη μάχη. Με την προσθήκη του Ιωάννου, ο Γιώργος Δώνης αποκτά άλλη μια ποιοτική λύση στα μετόπισθεν, τόσο για το κέντρο της άμυνας όσο και το αριστερό άκρο, όπου χρησιμοποιήθηκε και τα πήγε αρκετά καλά. Ο ίδιος από την πλευρά του νιώθει σαν λιοντάρι στο κλουβί και περιμένει πώς και πώς να επιστρέψει και πάλι στην αγωνιστική δράση, που τόσο πολύ του έλειψε.

Στο «ναρκοπέδιο» του Τσιρείου…

Στο μετεγγραφικό μέτωπο, παρότι γίνεται πολύς λόγος τις τελευταίες μέρες όσον αφορά στην περίπτωση του Ντελατόρε (αλλά και για τις υπόλοιπες θέσεις), επισήμως τίποτα δεν έχει βγει από τους γαλαζοκίτρινους. Το θέμα με τις μετεγγραφές αναμένεται να έχει εξελίξεις μετά τα μέσα του μήνα που διανύουμε, όπως ενημέρωσε πριν λίγες μέρες ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Όταν ο θρύλος παίρνει φόρα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ