aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Μετεγγραφή έκπληξη ο Ζαχίντ. Ελεύθερο “δεκάρι” στο τέλος της σεζόν»

«Μετεγγραφή έκπληξη ο Ζαχίντ. Ελεύθερο “δεκάρι” στο τέλος της σεζόν»

Δεν είναι δα και η πρώτη φορά που το όνομα του Γκάγιας Ζαχίντ φιγουράρει σε ρεπορτάζ τουρκικών Μέσων Ενημέρωσης. Ο Νορβηγός με καταγωγή από το Πακιστάν επιτελικός μέσος απασχόλησε ουκ ολίγες φορές ομάδες της Σουπερ Λιγκ.

Μάλιστα, πριν τον αγώνα της δεύτερης φάσης του κυπέλλου με τον Απόλλωνα η ιστοσελίδα «viralspor.com» είχε βάλει «φωτιά» δημοσιεύοντας πως ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θα αναχωρούσε για την Άγκυρα μετά την αναμέτρηση ώστε να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην Ανκαραγκούτσου.

«Τα ίδια δημοσιεύματα ήταν και πριν τρεις μέρες και πριν πέντε μέρες και πριν δέκα μέρες, αλλά ο Ζαχίντ είναι ενδεκάδα. Αυτή είναι η απάντηση μας», ήταν η απάντηση του Νεκτάριου Πετεβίνου στις πληροφορίες των Τούρκων που αποδείχθηκαν αναληθείς.

Δύο μήνες μετά οι Τούρκοι φέρουν τον Ζαχίντ στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Γαλατασαράι. H ιστοσελίδα fotomac.com.tr σημειώνει ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν ο Γιουν Μπελάντα κι έτσι ο Φατίχ Τερίμ θα αναζητήσει επιτελικό μέσο. Στην ονοματολογία ρίχνουν στο τραπέζι το όνομα του Νορβηγού μέσου του ΑΠΟΕΛ σημειώνοντας πως μένει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ και μπορεί η «Γαλατά» να τον αποκτήσει δωρεάν, εννοώντας πως δεν θα χρειαστεί να καταβληθούν χρήματα σε καμία ομάδα.

Ο Γκάγιας Ζαχίντ αποτελεί, αν όχι τον καλύτερο, έναν εκ των κορυφαίων παικτών του ΑΠΟΕΛ. Ως εκ τούτου, λογικό και αναμενόμενο είναι να γίνεται αρκετός λόγος αναφορικά με το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει τέλος της σεζόν.

Όπως πληροφορούμαστε, ο Ζαχίντ εξέφρασε την επιθυμία του σε διοίκηση και Σάββα Πουρσαϊτίδη να συνεχίσει στην ομάδα. Διατηρεί υψηλές αποδοχές, κάτι που προφανώς θα συζητηθεί, καθορίζοντας την κατάληξη των συζητήσεων. Ουδέποτε δεν αρνήθηκε ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι να αγωνιστεί σε προηγμένο πρωτάθλημα, όμως η παρουσία του Σάββα Πουρσαϊτίδη έδωσε κίνητρα στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος εμφανίζεται αναγεννημένος επί ημερών του Ελλαδίτη προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ