aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛMετά τον εξώστη, φανατικά Τότεναμ ο ΑΠΟΕΛ

Mετά τον εξώστη, φανατικά Τότεναμ ο ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛίστικο ενδιαφέρον έχει η τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ που διεξάγεται σήμερα. Και σαφώς το ενδιαφέρον δεν αφορά φίλους των γαλαζοκιτρίνων που είναι υποστηρικτές της Σίτι ή της Λίβερπουλ που θα παλέψουν το απόγευμα (17:00) για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η προσοχή στον ΑΠΟΕΛ θα είναι στραμμένη στο νέο «White Hart Lane» εκεί όπου η Τότεναμ υποδέχεται την Έβερτον. Οι πρωταθλητές Κύπρου θα είναι υπέρ της ομάδας του Ποτσετίνο, καθώς αν η Τότεναμ παραμείνει στην τέταρτη θέση τότε ο ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον β’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και όχι από τον α΄προκριματικό.

Για να χάσει την τέταρτη θέση η Τοτεναμ πρέπει να γίνει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, αλλά στο ποδόσφαιρο είδαμε αρκετά «θαύματα» τις τελευταίες μέρες και ειδικά όταν αφορά αγγλικές ομάδες ποτέ δεν πρέπει να βάζει κανείς το χέρι στην «φωτιά».

Η Τότεναμ υποδέχεται την Έβερτον και με νίκη ή ισοπαλία θα αφήσει την Άρσεναλ εκτός τετράδας. Ακόμα, όμως, και αν οι «πετεινοί» ηττηθούν και οι «κανονιέρηδες» κερδίσουν εκτός της Μπέρνλι θα πρέπει να καλύψουν μία διαφορά οκτώ τερμάτων για να τους ξεπεράσουν στην βαθμολογία. Η Τότεναμ έχει 70 βαθμούς με συντελεστή τερμάτων +28, ενώ η Άρσεναλ 67 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων +20.

Αν το λογικό σενάριο επαληθευτεί η Τότεναμ θα μείνει στην τέταρτη θέση, αυτόματα ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει την πορεία του ως ισχυρός στον β΄προκριματικό γύρο και θα μάθει τον αντίπαλό του στις 18/6 όταν θα γίνει η κλήρωση για τους δύο πρώτους προκριματικούς γύρους και θα ριχθεί στη μάχη στις 23 ή 24 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ