aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Μέσι» μπορεί όχι, αλλά, είναι ο εξτρέμ που δεν είχε ο ΑΠΟΕΛ

«Μέσι» μπορεί όχι, αλλά, είναι ο εξτρέμ που δεν είχε ο ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι με το «καλημέρα» αποδεικνύει ότι τα παρατσούκλια τύπου: «Μέσι της Ιορδανίας» που του κόλλησαν στην πατρίδα του δεν είναι τυχαία. Σαφέστατα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά το μέλλον του νεαρού αριστεροπόδαρου εξτρέμ στον ΑΠΟΕΛ.

Ούτε, επίσης, μπορεί κανείς να πει μετά βεβαιότητας ότι ο διεθνής Ιορδανός θα δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ που δαπάνησαν ένα σημαντικό ποσό για να τον φέρουν στον Αρχάγγελο.

Το δείγμα 2-3 φιλικών αγώνων δεν μπορεί να είναι αντιπροσωπευτικό για κανέναν ποδοσφαιριστή. Δεν μπορεί, όμως, κάποιος να παραβλέψει πως τα στοιχεία που διαθέτει ο Αλ-Τάαμαρι ήταν αυτά που έλειψαν και μάλιστα πολύ από τον περσινό ΑΠΟΕΛ.

Ουδείς άλλος εξτρέμ των γαλαζοκιτρίνων διαθέτει την ταχύτητα, με την μπάλα στα πόδια ή χωρίς, του Μούσα Αλ-Τάαμαρι. Στο ένας εναντίον ενός ο Ιορδανός είναι (σχεδόν) ανίκητος, καθώς πέραν της ταχύτητας που διαθέτει έχει «κολλημένη» την μπάλα στο αριστερό του πόδι και είναι ευέλικτος.

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Το… έργο τέχνης του Φερναντές και τα «μαγικά» του Αλ-Τάαμαρι

Ο 21χρονος εξτρέμ παίζει στην αντίθετη πλευρά (είναι αριστεροπόδαρος αλλά χρησιμοποιείται δεξιά), γεγονός που τον κάνει απειλητικό όταν συγκλίνει στην περιοχή. Κάτι που αρέσκεται να κάνει, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι έχουν ως δυνατό «όπλο» την σέντρα.

Επίσης ο Αλ-Τάαμαρι πατά περιοχή και έχει καλή επαφή με τα δίκτυα. Η παρουσία του Αλ-Τάαμαρι κάνει πιο γρήγορο και πιο απρόβλεπτο επιθετικά τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ